Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Skumskyer

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Vaniljecupcakes med flotte skumskyer og farvet fondant. Perfekte til børnefødselsdagen eller en hyggelig dag i køkkenet med børnene.

ca. 12 stk.

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Skumskyer

Kagedej:

125 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl fløde

Topping og pynt:

100 g sukker
½ dl Dr. Oetker Flydende Glukose
1 spsk. vand
½ tsk. citronsaft
1 pasteuriseret æggehvide
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
125 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen til blandingen er jævn. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend fløden i. Fordel dejen i muffinformene.

Bag kagerne i 18-20 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bring langsomt sukker, flydende glukose, vand og citronsaft i kog i en gryde. Kog til konsistensen er som sirup. Pisk æggehviden luftig i en skål. Tilsæt den varme sirup lidt af gangen mens der piskes med en håndmixer ved høj hastighed til konsistensen er som tyk marengs. Vend vaniljearoma i.

Ælt fondanten med de ønskede farver. Her er brugt Concentrated Green Colour, Concentrated Red Colour, Concentrated Yellow og Concentrated Blue Colour. Rul alt fondant ud på et bord drysset med flormelis. Udstik fondanten i passende størrelse - brug eventuelt et glas som har samme omkreds som den muffin, der skal dekoreres.

Fyld skummet i en sprøjtepose og sprøjt det ud på de afkølede kager. Læg fondant-skyerne ovenpå skummet og pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Skumskyer

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1398 kJ
334 kcal
1520 kJ
363 kcal
Fedt 14.88 g 16.17 g
Kulhydrat 46.99 g 51.08 g
Protein 3.20 g 3.48 g