Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Småkager som påskeæg | Kreahjørnet

Lav de sødeste påske småkager i forårsfarver. Pynt dem med glasur og krymmel og brug dem fx som bordkort.

38 - 40 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Småkager som påskeæg | Kreahjørnet

Dejen:

175 g sukker
1 knsp. salt
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel
125 g koldt smør
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Super Hero , eller anden krymmel efter ønske

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland sukker, salt, bagepulver og mel (gem 2 spsk. mel). Smuldr smørret i blandingen til konsistensen er som rasp. Saml dejen med æg og vaniljeekstrakt. Læg evt. dejen i køleskabet en ½-1 time hvis den føles for blød til at rulle ud.

2

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

3

Del dejen i tre ligestore dele. Indfarv delene i hver sin farve. Tilsæt lidt ekstra mel hvis nødvendigt. Skær hvert stykke dej mindre stykker, og bland de forskellige stykker indfarvet dej på et stykke bagepapir på bordet. Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen til en tykkelse på ca. 5 mm. Udstik dejen til påskeæg.

4

Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-12 minutter. Småkagerne må ikke tage farve. Lad småkagerne køle helt af på en bagerist.

5

Pynt

Pynt påske småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Server dem til kaffen eller brug dem som bordkort på påskebordet ved at skrive navne på.

Næringsindhold til opskriften Småkager som påskeæg | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 339kJ
81kcal
1704kJ
407kcal
Fedt 2.95g 14.73g
Kulhydrat 12.68g 63.42g
Protein 0.90g 4.52g