Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Snefnug & iskrystaller | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Se hvordan du flot og simpelt skaber glitrende iskrystaller med brug af royal icing og krymmel. Lad fantasien få frit spil.

20 - 25 stk.

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Snefnug & iskrystaller | Kreahjørnet

Sugar Cookie dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 stk. æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Royal icing:

1 bæger pasteuriserede æggehvider str. M/L
1 tsk. citronsaft
150 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve

Pynt:

Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Super Hero

Tilberedning

Tilberedning

1

Sugar Cookie

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).

2

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik småkagerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-11 min til de er let gyldne. Afkøl kagerne helt på en bagerist.

3

Royal icing

Pisk æggehvide, flormelis og citronsaft med en håndpisker først 1 minut ved lav hastighed og dernæst 10 minutter ved høj hastighed. Del glasuren i to skåle. Farv den ene portion lys tyrkis med den blå farve. Fyld de to farvede glasurer i hver sin sprøjtepose og klip et hul i spidsen på et par mm.

4

Pynt

Når man dekorerer snefnug skal man lave symmetriske figurer. Start for eksempel med at tegne en lige streg fra den ene spids til den anden på småkagen, gentag to gange så der dannes et kryds hen over midten. Lav symetriske v'er på hver spids og pynt med lidt prikker. Afslut med at dekorere småkagen med krymmel i midten.

Tip

Hvis du mangler en udstikker kan du bruge et rundt glas og i stedet tegne snefnug og iskrystaller på runde småkager. Sprøjteposer kan erstattes af frostposer.

Næringsindhold til opskriften Snefnug & iskrystaller | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 737 kJ
176 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 5.19 g 11.54 g
Kulhydrat 30.39 g 67.53 g
Protein 1.80 g 4.01 g