Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Søster-muffins

Søde muffins med smag af kaffe, der lægger op til et utal af dekorationsmuligheder.

12 - 15 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Søster-muffins

Kagedej:

125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. pulverkaffe fx Nescafe
1 spsk. kogende vand
125 ml mælk
200 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver

Topping og pynt:

100 g flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Gel Glitter
Dr. Oetker Sweethart

Redskaber:

muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

1

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Opløs kaffen i det kogende vand, og rør det i dejen sammen med mælk. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det hele forsigtigt rundt indtil alle ingredienserne er sammenblandet.

Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne ca. 20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland flormelis med varmt vand og overtræk glasuren på de afkølede muffins. Dekorér med glimmergelé og krymmel efter fri fantasi.

Næringsindhold til opskriften Søster-muffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1101kJ
263kcal
1344kJ
321kcal
Fedt 9.87g 12.04g
Kulhydrat 39.62g 48.32g
Protein 3.82g 4.65g