Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sommerfugle-cupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De lækre sommerfugle-cupcakes er dekorative og smager fantastisk af chokolade.

12 - 14 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sommerfugle-cupcakes

Kagedej:

200 g smør
4 spsk. kakao
150 g sukker
3 æg str. M/L
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakao og tag gryden af varmen. Pisk sukker, æg og vaniljesukker skummende hvidt. Rør forsigtigt mandelmel, sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen og rør til sidst kakaosmørret i. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland indholdet fra brevet med Cake Mousse med mælken. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Skær en lille fordybning i hver kage. Brug den afskårne top som vinger, ved at skære den i halve.

Fyld kagerne med kagemousse og sæt de to halve kagestykker oveni så det ligner vinger. Drys med vaniljesukker.

Næringsindhold til opskriften Sommerfugle-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1327 kJ
317 kcal
1725 kJ
412 kcal
Fedt 19.26 g 25.01 g
Kulhydrat 30.28 g 39.33 g
Protein 5.62 g 7.30 g