Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Spindelvævs-cupcakes

(0)
2 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine og nemme cupcakes toppet med en chokolade creamcheese frosting. Kagerne er dekoreret til at ligne spindelvæv, så de er perfekte til Halloween.

12 - 16 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Spindelvævs-cupcakes

Redskaber:

håndmixer
12 - 16 muffinforme

Vaniljemuffins:

2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ tsk. fint salt
2 dl mælk
1 dl smagsneutral olie

Chokolade creamcheese frosting:

100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g flormelis
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

1

Vaniljemuffins

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Vend derefter sigtet mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i æggemassen. Vend skiftevis mælk og olie i dejen. Vend dejen godt sammen og fordel den i muffinforme.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Chokolade creamcheese frosting

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, lad den køle af. 


Pisk flødeost, vaniljesukker og flormelis med en håndmixer til det er luftig, tilsæt den smeltede og afkølede chokolade og pisk det godt sammen.


Smør frostingen ud i et jævnt lag på toppen af de afkølede kager. Brug hvid Writing Icing Decór til at tegne et spindelvæv på hver cupcake, sæt eventuelt en plastik edderkop på kagen for at gøre det ekstra uhyggeligt.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Spindelvævs-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1382 kJ
330 kcal
1440 kJ
344 kcal
Fedt 14.55 g 15.15 g
Kulhydrat 40.91 g 42.61 g
Protein 5.28 g 5.50 g