Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Spøgelsescupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dette er den perfekte opskrift til Halloween. De små kreative cupcakes er med hakket chokolade og smørcreme og dekoreret som venlige spøgelser.

12 - 15 stk.

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Spøgelsescupcakes

Redskaber:

håndmixer
kagerulle
12 - 15 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Vaniljekage med hakket chokolade:

100 g blødt smør
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 dl mælk , stuetempereret
100 g hakket lys chokolade

Smørcreme:

250 g flormelis
80 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 - 3 spsk. mælk

Fondantpynt:

250 g hvid fondant
flormelis til udrulning
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Vaniljekage med hakket chokolade

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt efter hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend dejen sammen med mælken. Rør hakket chokolade i og fordel dejen i mufinforme.


Bag kagerne i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist

2

Smørcreme

Pisk flormelis, smør, Vaniljearoma og mælk sammen, så det får en luftig konsistens, juster med mængden af mælk til den ønskede konsistens opnås. 


Kom smørcremen i en sprøjtepose og klip et hul, sprøjt små toppe ovenpå de afkølede kager. Gem lidt frosting til at sætte pynten fast med.

3

Fondantpynt

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Stik cirkler ud med en skål (de skal være så store, at de går ned over kanten på muffinformene) og læg dem over kagerne. Saml kanten af fondaten mellem to fingre 4-5 steder, så det får den karakteristiske bølgede spøgelsesform.


Tag lidt af den resterende fondant og ælt den med Concentrated Black Colour. Tril små kugler til øjne, tryk dem flade og placér en lille hvid prik af fondant i midten af hvert øje. Sæt øjnene fast på spørgelserne med lidt af smørcremen. Brug sukkerhjerter fra Sweetheart krymmel til spøgelsernes mund. Lav evt. også en lille butterfly eller sløjfe med hjertekrymmel.

Tips

Prøv også at bruge Dr. Oetker Sugar Eyes til øjnene på dine spøgelser.

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.



Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Spøgelsescupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1926 kJ
460 kcal
1516 kJ
362 kcal
Fedt 15.44 g 12.16 g
Kulhydrat 70.80 g 55.75 g
Protein 4.34 g 3.42 g