Spøgelsescupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dette er den perfekte opskrift til Halloween. De små kreative cupcakes er med hakket chokolade og smørcreme og dekoreret som venlige spøgelser.

12 - 15 stk.

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Spøgelsescupcakes

Redskaber:

håndmixer
kagerulle
12 - 15 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Vaniljekage med hakket chokolade:

100 g blødt smør
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 dl mælk , stuetempereret
100 g hakket lys chokolade

Smørcreme:

250 g flormelis
80 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 - 3 spsk. mælk

Fondantpynt:

250 g hvid fondant
flormelis til udrulning
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Vaniljekage med hakket chokolade

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt efter hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend dejen sammen med mælken. Rør hakket chokolade i og fordel dejen i mufinforme.


Bag kagerne i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist

2

Smørcreme

Pisk flormelis, smør, Vaniljearoma og mælk sammen, så det får en luftig konsistens, juster med mængden af mælk til den ønskede konsistens opnås. 


Kom smørcremen i en sprøjtepose og klip et hul, sprøjt små toppe ovenpå de afkølede kager. Gem lidt frosting til at sætte pynten fast med.

3

Fondantpynt

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Stik cirkler ud med en skål (de skal være så store, at de går ned over kanten på muffinformene) og læg dem over kagerne. Saml kanten af fondaten mellem to fingre 4-5 steder, så det får den karakteristiske bølgede spøgelsesform.


Tag lidt af den resterende fondant og ælt den med Concentrated Black Colour. Tril små kugler til øjne, tryk dem flade og placér en lille hvid prik af fondant i midten af hvert øje. Sæt øjnene fast på spørgelserne med lidt af smørcremen. Brug sukkerhjerter fra Sweetheart krymmel til spøgelsernes mund. Lav evt. også en lille butterfly eller sløjfe med hjertekrymmel.

Tips

Prøv også at bruge Dr. Oetker Sugar Eyes til øjnene på dine spøgelser.

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.



Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Spøgelsescupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1926 kJ
460 kcal
1516 kJ
362 kcal
Fedt 15.44 g 12.16 g
Kulhydrat 70.80 g 55.75 g
Protein 4.34 g 3.42 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: