Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Stjerne-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dejen er lækker og luftig, og frostingen smager skønt af vanilje.

12 - 14 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Stjerne-cupcakes

Kagedej:

50 g blødt smør
150 g sukker
1 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk

Frosting og pynt:

250 g flormelis
80 g blødt smør i tern
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 ½ spsk. mælk
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft ovn eller 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Bland sigtet mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fordel dejen i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Bland flormelis, smør, vaniljearoma, konditorfarve (efter eget farvevalg) og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.

Smør kagerne med vaniljefrosting og pynt med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Stjerne-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1030kJ
246kcal
1691kJ
404kcal
Fedt 8.93g 14.64g
Kulhydrat 39.39g 64.57g
Protein 1.72g 2.81g