Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sundere ispinde

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Frosne bananer dyppet i chokolade og pyntet efter fri fantasi. Disse bananis smager lækkert og er nemme at lave sammen med børn.

10 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sundere ispinde

Redskaber:

10 slikkepinde eller ispinde

Banan ispinde:

5 bananer
400 g chokolade
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
kokosflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Banan ispinde

Halvér bananerne. Kom dem på pind og tag skrællen af. Kom bananerne i fryseren i mindst 2 timer. Bananerne kan sagtens forberedes dagen før, men hvis de er for længe i fryseren, kan de blive lidt brune.

2

Chokoladeovertræk og pynt

Smelt chokoladen og kom det i et højt glas. 


Dyp bananerne én ad gangen i chokoladen. Læg bananen på bagepapir og pynt straks med krymmel og kokosflager, da chokoladen hurtigt stivner. Gentag indtil alle bananer er dyppet og pyntet.

Tips

Spis bananerne med det samme eller kom dem tilbage på frost indtil servering.


Der vil formentligt være lidt chokolade tilovers. Dette kan du med fordel lade stivne og gemme, så det kan bruges til en lækker chokoladekage en anden dag.

Næringsindhold til opskriften Sundere ispinde

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1089 kJ
260 kcal
1197 kJ
286 kcal
Fedt 12.12 g 13.32 g
Kulhydrat 33.63 g 36.96 g
Protein 2.68 g 2.94 g