Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sundere ispinde

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Frosne bananer dyppet i chokolade og pyntet efter fri fantasi. Disse bananis smager lækkert og er nemme at lave sammen med børn.

10 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sundere ispinde

Redskaber:

10 slikkepinde eller ispinde

Ingredienser:

5 bananer
400 g chokolade
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
kokosflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Halvér bananerne. Kom dem på pind og tag skrællen af. Kom bananerne i fryseren i mindst 2 timer. Du kan sagtens forberede bananerne dagen før, men hvis de er for længe i fryseren, kan de blive lidt brune.

2

Smelt chokoladen og kom det i et højt glas. Dyp bananerne én ad gangen i chokoladen. Læg bananen på noget bagepapir og pynt straks, da chokoladen hurtigt stivner. Til sidst pyntes bananerne med krymmel og kokosflager. Gentag indtil alle bananer er dyppet og pyntet.

Spis bananerne med det samme eller kom dem tilbage på frost indtil servering.

Tips og tricks

Der vil formentligt være lidt chokolade tilovers. Dette kan du med fordel lade stivne og gemme, så det kan bruges til en lækker chokoladekage en anden dag.

Næringsindhold til opskriften Sundere ispinde

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1089 kJ
260 kcal
1197 kJ
286 kcal
Fedt 12.12 g 13.32 g
Kulhydrat 33.63 g 36.96 g
Protein 2.68 g 2.94 g