Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sweet'n salty karamel-cookies

En lækker cookie med en sød og blød karamelsmag samt stykker af mandler og chokolade. Både sprøde og chewy, som cookies helst skal være.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

225 g blødt smør
275 g lys muscovadosukker eller mørkt rørsukker
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
170 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og muscovadosukker blødt og luftigt. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt mel, natron, salt, vanilje- og karamelekstrakt, mandelflager, fudge chunks og chocolate chips og rør indtil massen er blandet sammen. Rører du for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Lad dejen hvile på køl i 30 min.

Læg bagepapir på en bageplade. Lav cookies af kagedejen ved at lægge klatter af ca. 2 spsk dej på bagepladen. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag småkagerne i midten af ovnen i 10-15 min. alt efter om du ønsker en blød eller sprød midte. Cookien skal være let lysebrun i bunden når du vender den om.

Lad kagerne køle helt af på en rist før de puttes i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1377kJ
329kcal
1863kJ
445kcal
Fedt 15.82g 21.38g
Kulhydrat 42.87g 57.94g
Protein 3.53g 4.77g