Pisk smør og muscovadosukker blødt og luftigt. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt mel, natron, salt, vanilje- og karamelaroma, mandelflager, fudge chunks og chokolade, og rør indtil massen er blandet sammen. Rører du for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Lad dejen hvile på køl i 30 min.
Læg bagepapir på en bageplade. Lav cookies af kagedejen ved at lægge klatter af ca. 2 spsk dej på bagepladen. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag småkagerne i midten af ovnen i 10-15 min. alt efter om du ønsker en blød eller sprød midte. Cookien skal være let lysebrun i bunden når du vender den om.
Bagetid: 10 - 15 Minutes
Lad kagerne køle helt af på en rist før de puttes i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Desserter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :40 minutter16 - 18 stk.