Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sweet'n salty karamel-cookies

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker cookie med en sød og blød karamelsmag samt stykker af mandler og chokolade. Både sprøde og chewy, som cookies helst skal være.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

225 g blødt smør
275 g lys muscovadosukker eller mørkt rørsukker
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
170 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og muscovadosukker blødt og luftigt. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt mel, natron, salt, vanilje- og karamelekstrakt, mandelflager, fudge chunks og chocolate chips og rør indtil massen er blandet sammen. Rører du for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Lad dejen hvile på køl i 30 min.

Læg bagepapir på en bageplade. Lav cookies af kagedejen ved at lægge klatter af ca. 2 spsk dej på bagepladen. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag småkagerne i midten af ovnen i 10-15 min. alt efter om du ønsker en blød eller sprød midte. Cookien skal være let lysebrun i bunden når du vender den om.

Lad kagerne køle helt af på en rist før de puttes i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1377 kJ
329 kcal
1859 kJ
444 kcal
Fedt 15.82 g 21.38 g
Kulhydrat 42.89 g 57.96 g
Protein 3.53 g 4.77 g