Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

Cookies med en lækker smag af karamel, mandler og chokolade. Både sprøde og chewy, lige som cookies skal være og så er de bagt uden gluten.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

225 g blødt smør
275 g lys muscovadosukker eller mørkt rørsukker
1 æg str. M/L
225 g rismel
100 g glutenfri havremel
25 g kartoffelmel
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
170 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og muscovadosukker blødt og luftigt. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Bland rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt blandingen i dejen og tilsæt salt, vanilje- og karamelekstrakt, mandelflager, fudge chunks og chocolate chips og rør indtil dejen netop er blandet sammen.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Lad dejen hvile på køl i 30 min.

Lav cookies af kagedejen ved at lægge klatter af 2 spsk. (ca. 75 g) dej på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er god plads mellem kagerne, da de spreder sig en del ud under bagningen. Tryk kagerne lidt flade med en gaffel og bag dem i 12-18 min.

Lad kagerne køle af på pladen i ca. 5 min. lad dem derefter køle helt af på en bagerist. Opbevares i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1394kJ
333kcal
1880kJ
449kcal
Fedt 16.05g 21.69g
Kulhydrat 43.20g 58.38g
Protein 3.26g 4.40g