Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cookies med en lækker smag af karamel, mandler og chokolade. Både sprøde og chewy, lige som cookies skal være og så er de bagt uden gluten.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

225 g blødt smør
275 g lys muscovadosukker eller mørkt rørsukker
1 æg str. M/L
225 g rismel
100 g glutenfri havremel
25 g kartoffelmel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
170 g mini karameltern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og muscovadosukker blødt og luftigt. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Bland rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt blandingen i dejen og tilsæt salt, vanilje- og karamelekstrakt, mandelflager, fudge chunks og chocolate chips og rør indtil dejen netop er blandet sammen.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Lad dejen hvile på køl i 30 min.

Lav cookies af kagedejen ved at lægge klatter af 2 spsk. (ca. 75 g) dej på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er god plads mellem kagerne, da de spreder sig en del ud under bagningen. Tryk kagerne lidt flade med en gaffel og bag dem i 12-18 min.

Lad kagerne køle af på pladen i ca. 5 min. lad dem derefter køle helt af på en bagerist. Opbevares i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Sweet'n salty karamel-cookies - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1394 kJ
333 kcal
1880 kJ
449 kcal
Fedt 16.05 g 21.69 g
Kulhydrat 43.20 g 58.38 g
Protein 3.26 g 4.40 g