Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Tricolore-lagkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne kage er en sand fest at skære ind i! Den består af tre lagkagebunde i forskellige farver og er smurt med syrlig lemoncurd og en luftig creme.

12 - 16 portioner

for let øvede 75 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tricolore-lagkage

Redskaber:

springform; ø 24 cm
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Farvet lagkagebunde:

9 æg str. S/M
240 g sukker
70 g kartoffelmel
170 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve

Syrlig creme:

4 ½ dl piskefløde
2 dl creme fraiche 38 %
4 spsk. flormelis
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 tsk. citronsaft , evt.
1 dl lemoncurd eller hindbærsyltetøj

Pynt:

2 dl mascarpone
2 dl piskefløde
2 spsk. flormelis
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme.

1

Farvet lagkagebunde

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Jo mere æggemassen piskes, des lettere og luftigere bliver bundene. Vend forsigtigt kartoffelmel, samt sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen ad tre omgange, til dejen er ensartet.


Del dejen i tre lige store portioner, og farv hver portion i hver sin farve med rød, grøn og blå konditorfarve, ved forsigtigt at vende dejen, til farven er ensartet fordelt.



Hæld én af portionerne i en smurt, meldrysset springform (ø 24 cm). Bag bunden midt i ovnen 5-6 minutter, til den er let gylden. Vend bunden ud på et stykke bagepapir og afkøl den på en bagerist.



Rengør formen og gentag processen for at bage de resterende to bunde. Alternativt kan bundene bages i hver sin springform.

2

Syrlig creme

Pisk alle ingredienserne til cremen sammen, så den har konsistens som flødeskum. 


Anbring en kagering eller en springform uden bund på et fad og læg den røde lagkagebund ned i formen. Smør bunden med et lag lemon curd eller hindbærsyltetøj og fordel derefter halvdelen af den syrlige creme over. Top med den grønne bund og gentag med lemon curd og creme, slut af med den blå bund. Lad kagen sætte sig i køleskabet i mindst 2 timer eller gerne natten over.

3

Pynt

Befri kagen fra formen.


Pisk mascarpone, fløde, flormelis og vaniljeekstrakt sammen til en creme og smør den ud over lagkagen lige inden servering. Brug en vinkelpalet til at få et helt glat udtryk. Pynt med de lyserøde kugler fra Sweetheart krymmel eller krymmel efter eget ønske.

Tips

Alternativt kan bundene bages direkte på en bageplade beklædt med bagepapir. Tegn ringe (ø 24 cm) på bagepapiret, så bundene bliver nogenlunde ens. De vil delvis hæve udad og op i stedet for kun op, så ved denne metode fås en lidt lavere kage, og det bliver svært at få en lige kant på bundene.


Find alle vores bedste tips og opskrifter på lagkager på vores temaside.

Næringsindhold til opskriften Tricolore-lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2202 kJ
526 kcal
1281 kJ
306 kcal
Fedt 32.81 g 19.07 g
Kulhydrat 48.44 g 28.16 g
Protein 9.41 g 5.47 g