Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Trio-lagkage

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lagkage. Tre forskellige mousser! Prøv den lækre lagkage fyldt med både jordbær-, chokolade- og vaniljemousse.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Trio-lagkage

Redskaber:

Dr. Oetker vinkelpalet - lille
håndmixer
springform; ø 22 cm

Lagkagebunde:

4 æg str. M/L
150 g sukker
¼ dl vand
150 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Mousser:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
7 ½ dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Lagkagebunde

Pisk æg og sukker skummende og luftig. Tilsæt vand og pisk det godt sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det sammen.


Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag lagkagebunden i 20-25 minutter nederst i ovnen.




Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet, når det trækkes ud. Hvis kagen får for meget farve i ovnen, kan den dækkes med et stykke stanniol mens den bager færdig. 


Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den så i tre lige store lagkagebunde.

2

Mousser

Kom en bund på et serveringsfad, kom en kagering eller ringen til springformen udenom bunden.

Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Strawberry Taste i en skål og tilsæt 2 ½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Fordel moussen over bunden og glat den ud med en vinkelpalet, top derefter med den næste bund.

Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate, tilbered moussen på samme måde som beskrevet ovenfor. Fordel moussen over bunden og glat den ud med en vinkelpalet. Slut af med den sidste bunde. Kom kagen på køl i ca. 30 minutter.


Befri kagen fra formen. Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål og tilbered den ligesom de to andre mousser. Smør moussen på toppen og siden af kagen, brug gerne en lille vinkelpalet til at få en glat overflade. Kom kagen på køl indtil servering. Pynt til slut med krymmel, brug fx de små perler fra Silver krymmel mixen.

Tip

Find alle vores bedste tips og opskrifter på lagkager på vores temaside.

Næringsindhold til opskriften Trio-lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1005 kJ
240 kcal
1344 kJ
321 kcal
Fedt 6.74 g 8.99 g
Kulhydrat 39.12 g 52.16 g
Protein 5.47 g 7.29 g