Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Trio-lagkage

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Trio-lagkage

Springform; Ø 22 cm:

Kagedej:

4 æg str. M/L
150 g sukker
0,25 dl vand
150 g hvedemel
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld og topping:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
7,5 dl letmælk

Pynt:

Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker skummende og luftig. Tilsæt vand og pisk det godt sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det sammen.

Kom dejen i en smurt springform og bag lagkagebunden i 20- 25 minutter. Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den i 3.

3

Fyld og topping

Bland hver kagemousse i tre forskellige skåle. Tilsæt 2 ½ dl letmælk til hver kagemousse. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Kom Cake Mousse Strawberry Taste og Cake Mousse Chocolate på de to bunde. Overtræk med Cake Mousse Vanilla Taste og pynt med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Trio-lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1009kJ
241kcal
1344kJ
321kcal
Fedt 6.74g 8.99g
Kulhydrat 39.11g 52.14g
Protein 5.47g 7.29g