Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Triple-chocolate-cupcakes

Den perfekte kærlighedsgave til den du holder af.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple-chocolate-cupcakes

Kagedej:

250 g smør
125 g mørk chokolade
300 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
100 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket, mørk chokolade
75 g hakket, lys chokolade
75 g hakket, hvid chokolade
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

250 g flormelis
25 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
about 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Sweethart
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme. Blandingen må ikke koge. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i dejen. Rør chokoladesmørret forsigtigt i dejen og tilsæt hakket chokolade.


Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 15-20 minutter.



Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, kakao, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.


Pynt kagerne med topping, krymmel og farvet dekorationsglasur efter ønske.

Næringsindhold til opskriften Triple-chocolate-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1520kJ
363kcal
1855kJ
443kcal
Fedt 19.38g 23.63g
Kulhydrat 43.82g 53.44g
Protein 3.37g 4.11g