Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Triple-chocolate-cupcakes

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den perfekte kærlighedsgave til den du holder af.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple-chocolate-cupcakes

Kagedej:

250 g smør
125 g mørk chokolade
300 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
100 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket, mørk chokolade
75 g hakket, lys chokolade
75 g hakket, hvid chokolade
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

250 g flormelis
25 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
ca. 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme. Blandingen må ikke koge. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i dejen. Rør chokoladesmørret forsigtigt i dejen og tilsæt hakket chokolade.


Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 15-20 minutter.



Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, kakao, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.


Pynt kagerne med topping, krymmel og farvet dekorationsglasur efter ønske.

Næringsindhold til opskriften Triple-chocolate-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1516 kJ
362 kcal
1846 kJ
441 kcal
Fedt 19.38 g 23.63 g
Kulhydrat 43.85 g 53.47 g
Protein 3.37 g 4.11 g