Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Trøfler med hasselnødder og kanel

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre bageopskrift på trøfler med hasselnødder og kanel.

26 - 28 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Trøfler med hasselnødder og kanel

Trøfler:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
1 dl piskefløde
200 g chokolade (mørk eller lys)

Pynt:

½ dl flormelis
2 tsk. stødt kanel

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøfler

Rist hasselnøddeflagerne på en tør pande. Bring fløden i kog og sluk for blusset. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte under omrøring. Rør hasselnøddeflagerne i fløde-chokoladen og sæt blandingen i køleskabet til den er kold og stivnet.

2

Pynt

Form trøffelmassen til kugler og tril dem i en blanding af flormelis og kanel. Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Trøfler med hasselnødder og kanel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 306 kJ
73 kcal
2026 kJ
484 kcal
Fedt 4.74 g 31.58 g
Kulhydrat 6.61 g 44.09 g
Protein 0.82 g 5.47 g