Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Trøfler med hasselnødder og kanel

Prøv denne lækre bageopskrift på trøfler med hasselnødder og kanel.

26 - 28 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Trøfler med hasselnødder og kanel

Trøfler:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
1 dl piskefløde
200 g chokolade (mørk eller lys)

Pynt:

0,5 dl flormelis
2 tsk. stødt kanel

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøfler

Rist hasselnøddeflagerne på en tør pande. Bring fløden i kog og sluk for blusset. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte under omrøring. Rør hasselnøddeflagerne i fløde-chokoladen og sæt blandingen i køleskabet til den er kold og stivnet.

2

Pynt

Form trøffelmassen til kugler og tril dem i en blanding af flormelis og kanel. Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Trøfler med hasselnødder og kanel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 306kJ
73kcal
2026kJ
484kcal
Fedt 4.74g 31.58g
Kulhydrat 6.61g 44.07g
Protein 0.82g 5.47g