Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Tusindben-cupcakes

Tusindben-cupcakes vil uden tvivl være en succes til børnefødselsdagen.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tusindben-cupcakes

Kagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Frosting og pynt:

250 g flormelis
75 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Neon krymmel
Blandet slik

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Hvis dejen skiller tilsættes en smule af melet. Rør sigtet hvedemel, kakao og bagepulver i dejen og tilsæt mælken. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Lad kagerne afkøle på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Bland flormelis, aroma, smør og konditorfarve i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.

Overtræk kagerne med frosting og dekorer med dekorationsglasur, krymmel og slik.

Næringsindhold til opskriften Tusindben-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1486kJ
355kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 16.78g 18.44g
Kulhydrat 46.88g 51.52g
Protein 3.89g 4.28g