Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Tusindben-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Det er en nem måde at dekorere cupcakes på, så de ligner et tusindben. Pynt jeres yndlings slik og den vil uden tvivl være en succes til børnefødselsdagen.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Tusindben-cupcakes

Redskaber:

håndmixer

Kakaomuffins:

150 g blødt smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. mælk
12 - 15 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Smørcreme og pynt:

250 g flormelis
75 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Neon krymmel
Blandet slik

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

1

Kakaomuffins

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt efter hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i dejen, tilsæt mælk og vend dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist

2

Smørcreme

Kom flormelis, smør, Vaniljearoma og Grøn Konditorfarve i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed imens mælken tilsættes. Pisk derefter i 5 minutter ved høj hastighed til smørcremen er let og luftig. Juster konsistensen på smørcremen med mælk og flormelis, hvis den er for tynd tilsættes mere flormelis og hvis den er for tyk tilsættes mere mælk.

3

Pynt

Smør toppen af hver kage med et jævnt lag smørcreme. Brug Writing Icing Decór, Neon Mix krymmel og slik til at dekorere kagerne. Dekorer en af kagerne så det ligner hovedet på tusindbenet og resten som kroppen, brug evt. sliksnørebånd som ben. Sæt kagerne efter hinanden så det ligner et tusindben og server.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Tusindben-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1486 kJ
355 kcal
1616 kJ
386 kcal
Fedt 15.82 g 17.20 g
Kulhydrat 45.04 g 48.95 g
Protein 3.90 g 4.24 g