Valnøddebrownie

(0)
2 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne brownie smager dejligt af chokolade og valnødder. En brownie passer til alle lejligheder, både fødselsdagen og søndagskaffebordet.

20 - 24 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Valnøddebrownie

Redskaber:

håndmixer
form; 20 x 20 cm

Browniedej:

200 g mørk chokolade
50 g smør
2 æg str. M/L
225 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
90 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g), groft hakket

Chokoladefrosting:

250 g flødeost
½ dl creme fraiche 38 %
30 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g mørk chokolade
1 - 2 poser Dr. Oetker Valnødder

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt smørret og lad det smelte, rør det ud i chokoladen. Lad det køle let af.


Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Vend chokoladen i æggemassen. Sigt mel og bagepulver ned i dejen og tilsæt valnødder. Vend forsigtigt dejen sammen til den er jævn. Fordel dejen i en smurt bageform (ca. 20 x 20 cm).


Bag kagen i midten af ovnen i 20-25 minutter. Kagen skal være lidt sej i midten. Afkøl kagen i formen.

Bagetid: 20 - 25 minutter

2

Chokoladefrosting

Rør flødeost, creme fraiche, kakao og vaniljesukker sammen i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Bland den smeltede chokolade i blandingen under kraftig omrøring. Smør glasuren i et jævnt lag over brownien.


Del brownien i 20-24 firkanter og pynt hvert stykke med en valnød, eller hak valnødderne groft og drys dem jævnt over hele kagen.

Tip

Du kan også bruge vores Choco Dream Icing & Frosting til at lave en nem og lækker chokoladeglasur til kagen, du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting. Vi har samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Valnøddebrownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1034 kJ
247 kcal
1784 kJ
426 kcal
Fedt 15.00 g 25.86 g
Kulhydrat 22.37 g 38.57 g
Protein 4.26 g 7.34 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: