Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljehjerter

Prøv denne lækre opskrift på vaniljehjerter, den klassiske vaniljekrans på en ny facon.

60 - 70 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter

Redskaber:

håndmixer
køkkenmaskine til vaniljekranse

Dejen:

300 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
125 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
175 g smør
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, vaniljekorn, appelsinskal, sukker og mandler. Smuldr smør i melet, og saml dejen med æg. Læg dejen i køleskabet mindst 30 min.

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

Put dejen i en kødhakkemaskine med stjerneform eller i en bollesprøjte. Lav lange stænger på ca.10 cm, og form dem til hjerter eller kranse. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 8-10 min.

Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med et tætsluttende låg.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230kJ
55kcal
1909kJ
456kcal
Fedt 3.22g 26.87g
Kulhydrat 5.40g 45.00g
Protein 0.89g 7.43g