Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljehjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre opskrift på vaniljehjerter, den klassiske vaniljekrans på en ny facon.

60 - 70 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter

Redskaber:

håndmixer
køkkenmaskine til vaniljekranse

Dejen:

300 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
125 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
175 g smør
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, vaniljekorn, appelsinskal, sukker og mandler. Smuldr smør i melet, og saml dejen med æg. Læg dejen i køleskabet mindst 30 min.

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

Put dejen i en kødhakkemaskine med stjerneform eller i en bollesprøjte. Lav lange stænger på ca.10 cm, og form dem til hjerter eller kranse. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 8-10 min.

Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med et tætsluttende låg.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230 kJ
55 kcal
1909 kJ
456 kcal
Fedt 3.22 g 26.87 g
Kulhydrat 5.40 g 45.00 g
Protein 0.89 g 7.43 g