Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljehjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre opskrift på vaniljehjerter, den klassiske vaniljekrans på en ny facon.

60 - 70 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter

Redskaber:

håndmixer
køkkenmaskine til vaniljekranse

Dejen:

300 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
125 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
175 g smør
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, vaniljekorn, appelsinskal, sukker og mandler. Smuldr smør i melet, og saml dejen med æg. Læg dejen i køleskabet mindst 30 min.

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

Put dejen i en kødhakkemaskine med stjerneform eller i en bollesprøjte. Lav lange stænger på ca.10 cm, og form dem til hjerter eller kranse. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 8-10 min.

Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med et tætsluttende låg.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230 kJ
55 kcal
1909 kJ
456 kcal
Fedt 3.22 g 26.87 g
Kulhydrat 5.40 g 45.00 g
Protein 0.89 g 7.43 g