Flag

Vaniljehjerter

60 - 70 stk.
Middelsvær
60 minutter
Prøv denne lækre opskrift på vaniljehjerter, den klassiske vaniljekrans på en ny facon.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
køkkenmaskine til vaniljekranse

Ingredienser

Dejen
300 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
125 gsukker
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
175 gsmør
1æg str. M/L

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1

Dejen

Bland hvedemel, vaniljekorn, appelsinskal, sukker og mandler. Smuldr smør i melet, og saml dejen med æg. Læg dejen i køleskabet mindst 30 min.


Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.


Put dejen i en kødhakkemaskine med stjerneform eller i en bollesprøjte. Lav lange stænger på ca.10 cm, og form dem til hjerter eller kranse. Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 8-10 min.


Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med et tætsluttende låg.