Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljetrøffel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skal du lave julekonfekt? Denne opskrift på trøfler med vaniljepasta er perfekt til den dejlige juletid.

20 - 25 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljetrøffel

Trøffelmasse:

¾ dl piskefløde
200 g lys chokolade
1 spsk. smør
2 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
50 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi (evt.)
1 spsk. kakao (evt.)

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøffel

Hak chokoladen. Varm fløde og chokolade forsigtigt op under omrøring i en tykbundet gryde, til chokoladen er helt smeltet. Rør smør, vaniljesukker og flormelis i massen. Tilsæt evt. Brunkagekrydderi eller kakao og rør blandingen sammen til en ensartet trøffelmasse. Stil trøffelmassen i køleskabet natten over.

Form trøffelmassen til små kugler og tril dem i flormelis. Opbevares køligt i en kagedåse.

Tips og tricks

Trøffelmassen kan smages til med romaroma, cognac, karamellikør, orangelikør eller anden spiritus.

Næringsindhold til opskriften Vaniljetrøffel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 348kJ
83kcal
1934kJ
462kcal
Fedt 4.84g 26.86g
Kulhydrat 8.96g 49.80g
Protein 0.72g 3.98g