Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljetrøffel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skal du lave julekonfekt? Denne opskrift på trøfler med vaniljepasta er perfekt til den dejlige juletid.

20 - 25 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljetrøffel

Trøffelmasse:

¾ dl piskefløde
200 g lys chokolade
1 spsk. smør
2 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
50 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi (evt.)
1 spsk. kakao (evt.)

Tilberedning

Tilberedning

1

Trøffel

Hak chokoladen. Varm fløde og chokolade forsigtigt op under omrøring i en tykbundet gryde, til chokoladen er helt smeltet. Rør smør, vaniljesukker og flormelis i massen. Tilsæt evt. Brunkagekrydderi eller kakao og rør blandingen sammen til en ensartet trøffelmasse. Stil trøffelmassen i køleskabet natten over.

Form trøffelmassen til små kugler og tril dem i flormelis. Opbevares køligt i en kagedåse.

Tips og tricks

Trøffelmassen kan smages til med romaroma, cognac, karamellikør, orangelikør eller anden spiritus.

Næringsindhold til opskriften Vaniljetrøffel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 343 kJ
82 kcal
1913 kJ
457 kcal
Fedt 4.84 g 26.86 g
Kulhydrat 8.74 g 48.58 g
Protein 0.71 g 3.97 g