Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Varm hjemmelavet kakao

Lækker opskrift på nem hjemmelavet varm kakaomælk - perfekt til fødselsdagen. Ekstra festlig med dryp af chokolade sauce, toppet med flødeskum og knasende krymmel.

about 6 glas

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Varm hjemmelavet kakao

Varm kakao:

1 spsk. kakaopulver
4 - 5 spsk. økologisk, lyst rørsukker
1 l økologisk skummetmælk

Topping og pynt:

Dr. Oetker Choko Dessertsauce
2,5 dl piskefløde til flødeskum
Dr. Oetker Choco Mix

preparation

Tilberedning

Varm kakao

Bland kakao og sukker i en tykbundet gryde. Tilsæt ca. 1 dl af mælken og rør rundt under opvarmning til kakaopulveret er opløst. Tilsæt resten af mælken og varm forsigtigt, uden at bringe gryden i kog.

Topping og pynt

Hæld chokoladesauce ned langs den indvendige kant af glassene. Fyld kakaomælk i og top med flødeskum, krymmel og dekorative sugerør. Servér straks.