Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Varm hjemmelavet kakao

Lækker opskrift på nem hjemmelavet varm kakaomælk - perfekt til fødselsdagen. Ekstra festlig med dryp af chokolade sauce, toppet med flødeskum og knasende krymmel.

about 6 glas

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Varm hjemmelavet kakao

Varm kakao:

1 spsk. kakaopulver
4 - 5 spsk. økologisk, lyst rørsukker
1 l økologisk skummetmælk

Topping og pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
2,5 dl piskefløde til flødeskum
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

Varm kakao

Bland kakao og sukker i en tykbundet gryde. Tilsæt ca. 1 dl af mælken og rør rundt under opvarmning til kakaopulveret er opløst. Tilsæt resten af mælken og varm forsigtigt, uden at bringe gryden i kog.

Topping og pynt

Hæld chokoladesauce ned langs den indvendige kant af glassene. Fyld kakaomælk i og top med flødeskum, krymmel og dekorative sugerør. Servér straks.

Næringsindhold til opskriften Varm hjemmelavet kakao

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1507kJ
360kcal
590kJ
141kcal
Fedt 17.94g 7.01g
Kulhydrat 41.70g 16.29g
Protein 7.95g 3.11g