Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Varm hjemmelavet kakao

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker opskrift på nem hjemmelavet varm kakaomælk - perfekt til fødselsdagen. Ekstra festlig med chokolade sauce, flødeskum og knasende krymmel.

4 - 5 glas

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Varm hjemmelavet kakao

Varm kakao:

1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
4 - 5 spsk. lyst rørsukker
1 l mælk

Flødeskum og pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
2 ½ dl piskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Varm kakao

Bland kakao og sukker i en tykbundet gryde. Tilsæt ca. 1 dl af mælken og rør rundt under opvarmning til kakaopulveret er opløst. Tilsæt resten af mælken og varm det forsigtigt op, uden at bringe gryden i kog.

2

Flødeskum og pynt

Pisk fløden til skum. Hvis kakaoen skal se ekstra fin ud, så kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl.

Hæld Choco Sauce ned langs den indvendige kant af hvert glas. Hæld den varme kakao i glassene. Sprøjt lidt flødeskum i hvert glas (eller kom det i med en ske), drys med Choco Mix krymmel og pynt evt. med dekorative sugerør. Servér straks.

Tip

Prøv at tilsætte lidt Vanilla Paste til flødeskummet, det gør flødeskummet endnu lækre! 

Næringsindhold til opskriften Varm hjemmelavet kakao

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1784 kJ
426 kcal
536 kJ
128 kcal
Fedt 28.58 g 8.56 g
Kulhydrat 31.63 g 9.47 g
Protein 10.83 g 3.24 g