Flag

Varm hjemmelavet kakao

4 - 5 glas
Nem
15 minutter
Lækker opskrift på nem hjemmelavet varm kakaomælk - perfekt til fødselsdagen. Ekstra festlig med chokolade sauce, flødeskum og knasende krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Varm kakao
1 spsk.kakao
4 - 5 spsk.lyst rørsukker
1 lmælk
Flødeskum og pynt
Dr. Oetker Choco Sauce
2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
Picture - Dr. Oetker Choco Mix
1

Varm kakao

1 spsk.kakao
4 - 5 spsk.lyst rørsukker
1 lmælk

Bland kakao og sukker i en tykbundet gryde. Tilsæt ca. 1 dl af mælken og rør rundt under opvarmning til kakaopulveret er opløst. Tilsæt resten af mælken og varm det forsigtigt op, uden at bringe gryden i kog.

2

Flødeskum og pynt

Dr. Oetker Choco Sauce
2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Pisk fløden til skum. Hvis kakaoen skal se ekstra fin ud, så kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl.

Hæld Choco Sauce ned langs den indvendige kant af hvert glas. Hæld den varme kakao i glassene. Sprøjt lidt flødeskum i hvert glas (eller kom det i med en ske), drys med Choco Mix krymmel og pynt evt. med dekorative sugerør. Servér straks.


Tip

Prøv at tilsætte lidt Vanilla Paste til flødeskummet, det gør flødeskummet endnu lækre!