Klassisk koldskål
4 - 6 portioner
Nem
15 minutter
Hjemmelavet koldskål med æg, lavet helt fra bunden, som den allerbedste slags nu er! Med citron og masser af vanilje.
Koldskål kan laves på mange forskellige måde - denne version er lavet på kærnemælk og æg. Koldskålen er smagt til med vanilje og citron.
Ingredienser
Forberedelse
Koldskål
2
æg str. M/L (pasteuriserede)
½ - ¾ dl
sukker efter smag
2 tsk.
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 l
kærnemælk
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Koldskål
2æg str. M/L (pasteuriserede)
½ - ¾ dlsukker efter smag
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 lkærnemælk
Pisk æg og sukker skummende hvidt.
Tilsæt Vanilla Paste til æggeblandingen, sammen med citronskal og citronsaft. Rør kærnemælken i æggeblandingen lidt ad gangen.
Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering.
Tip
Der skal helst lidt knas til koldskålen, prøv vores opskrifter på Klassiske kammerjunkere, Sprøde vaniljetern eller Koldskålsknas.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter