Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Drømmer du også om at lave hjemmelavede flødeboller? 
Så finder du alle Dr. Oetkers bedste opskrifter herunder.

Hjemmelavede flødeboller

Nu kan du nemt lave hjemmelavede flødeboller med Dr. Oetker Flødebolleskum.

Klik på videoen og se hvor nemt det er at lave lækre, hjemmelavede flødeboller.

Dr. Oetker Flødebolleskum

Tilberedningen af Flødebolleskum er nem:
Kom indholdet af en pose Flødebolleskum i en skål. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed. Når pulveret er opløst, piskes på højeste hastighed i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre. Skummet skal være kølet til stuetemperatur, og skal være helt stift og "sidde fast" i piskeriset inden det er klart.

Det er meget vigtigt at piske flødebolleskummet til det er helt stift, for ellers falder flødebollerne sammen.

Flødebolleskum er en skum, der kan nydes rå. Derfor kan den også bruges som italian meringue, som er en såkaldt rå marengs, der eksempelvis kan bruges til at pynte en tærte med. 

 

Du kan klikke her og læs mere om Flødebolleskum.

Vigtigt om chokolade og flødeboller

Når man laver hjemmelavede flødeboller, er typen af chokolade vigtig for at få et vellykket resultat.
Chokoladen skal nemlig være så tynd, at skummet ikke trykkes, når det dyppes i chokoladen. Derfor bør man bruge en bestemt type chokolade, hvis flødebollerne skal være pæne.


Det kan anbefales enten at bruge en god færdig overtrækschokolade (kaldt vekao) eller at tilsætte kakaosmør til sin chokolade.


Du kan læse mere om chokoladetemperering her.

Opskrifter på flødeboller

Her har vi samlet Liv Martines bedste opskrifter på flødeboller med kvalitetsingredienser fra Dr. Oetker, så du nemt og enkelt kan lykkes med at lave dine helt egne flødeboller, fra bunden.

Få bl.a. Liv’s fine ”Bryllupsflødeboller” som hun bagte i #BagLiveMedLiv søndag den 28. juli 2019 på Kagerullens Facebook side. Du finder også en lækker flødebolleopskrift med smag af After Eight® med tip til hvordan du selv kan bage bagte flødebollebunde af chokoladedej, og en lækker opskrift på flødeboller med varme krydderier og marcipanbund.