Flag
JUL
Julehyg med sødt og salt

#BagMedOetker

Årets hyggeligste dag er endelig tilbage!

Saml familie og venner til julebag og kom i rigtigt julehumør. Vi har samlet et udpluk af vores favoritter i et julehæfte, som du kan se her. Har du brug for et nyt twist på en klassiker, et saltet indspark eller har du bare en sød tand, så har vi noget til enhver.

Se fx. hvordan du kan bruge vanilje i forskellige opskrifter, eller tag de klassiske småkageopskrifter og gør dem veganske !

Du kan se og downloade årets julehæfte nederst her på siden samt tage et kig på vores tidligere års julehæfter

Du kan følge Dr. Oetker på tværs af sociale medier via vores profil Kagerullen - du finder os både på Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest.
Hvis du er på Instagram, så bliv en del af vores fællesskab ved at tagge @Kagerullen_DrOetker og ved at bruge #BagMedOetker, når du deler billeder af dine flotte kager eller brød.

God bagelyst!

JULEKRINGLE MED BRUNKAGESMAG

Se her i videoen hvordan vi skaber den smukke stjerneform til vores julekringle!

Det er nemmere end man skulle tro, og så giver det bare et flot resultat som imponerer alle.

HURTIGE PIZZA PESTO JULETRÆER

Skal du pifte madpakken en smule op her i juletiden, så prøv disse pizzajuletræer med pesto!

Sno din dej og form en lille stjerne til din trætop! Pestoen giver dine juletræer den fine grønne farve, så det rigtigt ligner et juletræ 

Dr. Oetker Vanilla Twister

En elsket favorit er endelig tilbage! Vaniljetwisteren indeholder små stykker af ren vaniljestang, som er særligt tørret til at kunne blive kværnet i den specialdesignede vaniljekværn, i 2 valgfrie grovheder.

På den måde får du både de flotte korn, samt udnytter hele vaniljestangen – for vidste du, at det meste af smagen sidder i selve skallen?

Dr. Oetker Vanilla Twister indeholder ca. 4 vaniljestænger af sorten Vanilla Tahitensis som er kendt for sine særlige aromatiske, frugtige og florale noter og dyrkes på øer i det ækvatoriale bælte i Stillehavet.

Picture -

Tre klassiske juleopskrifter med vanilje!

Veganske småkager

Bare fordi man er veganer, betyder det ikke man ikke kan være en del af julebagningen. De fleste opskrifter bruger smør og æg når der skal bages, og det kan derfor være svært at finde veganske opskrifter. Prøv vores veganske småkage opskrifter og bliv klar til at komme i julehumør!

Vil du finde mere inspiration til at bage veganske lækkerier, så se vores temaside her.

NYHED FRA DR. OETKER

The Taste of Christmas Winter Wonderland

Winter Wonderland er den nyeste krymmel i The Taste of Christmas-serien, i ny plastbøtte som gør dosering af krymmel nemmere! Den indeholder snemænd, snebolde og snefnug krymmel i hvid og forskellige blå farver, perfekt til din næste kage med frost eller vinterligt tema.

Mere inspiration