Opskrifter
Opskrifter på veganske kager
Som nybegynder ud i veganske opskrifter kan det være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Noget af det mest svære er at erstatte traditionel gelatine fra dyr (husblas) med et vegansk alternativ i kagemousser. I denne samling af lækre veganske opskrifter har vi benyttet Dr. Oetker Vegegel i stedet for ren agar agar, som er sværere at arbejde med. Nedenfor finder du en række lækre 100% veganske moussekager og ”cheesecakes” hvor husblas er erstattet af Vegegel.
Rød alliance syltetøj![]()

2.535 MinNem
Rød alliance syltetøj
2.535 MinNem
Rød alliance syltetøj
Panforte![]()

95 MinMiddelsvær
Panforte
95 MinMiddelsvær
Panforte
Solbærgelé![]()

75 MinMiddelsvær
Solbærgelé
75 MinMiddelsvær
Solbærgelé
Blåbærsyltetøj![]()

5.020 MinNem
Blåbærsyltetøj
5.020 MinNem
Blåbærsyltetøj
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund![]()

3.890 MinMiddelsvær
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund
3.890 MinMiddelsvær
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund
Vindruegelé![]()

3.580 MinMiddelsvær
Vindruegelé
3.580 MinMiddelsvær
Vindruegelé
Vegansk lagkagebund uden æg![]()

32 MinNem
Vegansk lagkagebund uden æg
32 MinNem
Vegansk lagkagebund uden æg