Opskrifter
Opskrifter på veganske kager
Som nybegynder ud i veganske opskrifter kan det være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Noget af det mest svære er at erstatte traditionel gelatine fra dyr (husblas) med et vegansk alternativ i kagemousser. I denne samling af lækre veganske opskrifter har vi benyttet Dr. Oetker Vegegel i stedet for ren agar agar, som er sværere at arbejde med. Nedenfor finder du en række lækre 100% veganske moussekager og ”cheesecakes” hvor husblas er erstattet af Vegegel.
Rød alliance syltetøj![]()

135 MinNem
Rød alliance syltetøj
135 MinNem
Rød alliance syltetøj
Panforte![]()

100 MinMiddelsvær
Panforte
100 MinMiddelsvær
Panforte
Solbærgelé![]()

255 MinMiddelsvær
Solbærgelé
255 MinMiddelsvær
Solbærgelé
Blåbærsyltetøj![]()

520 MinNem
Blåbærsyltetøj
520 MinNem
Blåbærsyltetøj
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund![]()

4390 MinMiddelsvær
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund
4390 MinMiddelsvær
Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund
Vindruegelé![]()

4200 MinMiddelsvær
Vindruegelé
4200 MinMiddelsvær
Vindruegelé
Vegansk lagkagebund uden æg![]()

35 MinNem
Vegansk lagkagebund uden æg
35 MinNem
Vegansk lagkagebund uden æg