Flag
Skab hyggelige stunder med smagfulde øjeblikke

Fra pizzaer til buddinger, fra kageblandinger til nemme desserter, har Dr. Oetker bragt mennesker sammen for at dele hyggelige stunder med smagfulde øjeblikke i over 130 år. Og i dag? Med et stigende udvalg af lækre valgmuligheder, der løbende gøres bedre for dig – og planeten – er vi på en mission om at gøre verden til et lykkeligere sted, én lækker bid, skive eller ske ad gangen.

Fra vores familiekøkken til dit

Dr. August Oetker grundlagde i 1891 vores familievirksomhed ved at åbne et apotek i Bielefeld. Hans første store bagegennembrud? En klar-til-brug-bagepulverformel, der gav selv uerfarne bagere selvtilliden til at lave perfekte kager hver gang. Flere innovationer fulgte hurtigt efter, som vaniljesukker, ekstrakter og aromaer, dessertblandinger og til sidst – vores verdensberømte frysepizza.

⁠Mere end 130 år senere er vi forblevet en stolt familieejet virksomhed, på trods af at vi er vokset til over 40 forskellige lande. Vores urokkelige dedikation til kvalitet og innovation bringer stadig mennesker og familier sammen, for at nyde lækre mad-øjeblikke – og en lille 'taste of home'.

Med dig i de øjeblikke, der betyder noget

I 130 år har vi givet mennesker over hele verden mod til at skabe - og dele - flere af de øjeblikke, der virkelig betyder noget. Vores lækre pizzaer, kager og desserter er ikke bare en lækker mundfuld - de er midtpunkt, uanset om det er at nyde et særligt øjeblik på egen hånd eller at bringe alle sammen. Fra lækkerier efter middagen til pizzaaftener foran fjernsynet eller de store familiesammenkomster, der kræver en festlig bagning - så hjælper Dr. Oetker dig med at gøre øjeblikket til noget særligt.

Nyd vores mad med god mavefornemmelse


Dr. Oetker har altid stået for kvalitet. Som vores grundlægger berømt sagde, "Kvalitet ses af virksomheden som det, der efterspørges af kunden og forbrugeren med hensyn til produkterne." Derfor stod "Kvalitet er vores bedste opskrift" i mange år stolt som virksomhedens slogan.

⁠I dag mener vi, at tiden er inde til at tage vores definition af kvalitet til det næste niveau – og også begynde at tænke mere på livskvalitet. Det er derfor, vi løbende udvider vores udvalg af 'bedre for dig' - og bedre for planeten - valg. Ved at lancere nye 100 % plantebaserede produkter, gøre vores emballage genanvendelig og vores indkøb mere bæredygtigt, mindsker vi vores CO2-fodaftryk. Og ved at reducere sukker og salt i vores opskrifter, arbejder vi hårdere end nogensinde på at skabe produkter, der ikke bare smager godt, men også får dig til at føle dig godt tilpas.⁠

Læs mere om vores bæredygtige tiltag her