
Jordbær-cheesecake-cupcakes
Se produkter
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pisk stuetempereret smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fyld cupcakeforme halvt op med dej og drys jordbærtern over hver cupcake.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 minutter
Pisk flormelis, stuetempereret smør og flødeost sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.
Smør hver cupcake med cheesecake frosting, drys med knuste digestivekiks og pynt med jordbærskiver.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg cupcakeformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter

Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Blåbærmuffin med lyserød frosting | Annemette Voss

Halloween græskar cupcakes

Galaxy Donuts

Verdens nemmeste cheesecake - helt uden husblas

Red velvet-cupcakes

Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

Julecupcakes med vanilje-chai
