Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Kom stuetempereret smør, sukker, stuetempererede æg og vanilla paste i en skål. Sigt hvedemel og bagepulver i.
Pisk med håndmixer, først kort ved lav hastighed, herefter ved middel hastighed i 1 min. Husk at skrabe kanterne ned, et par gange.
Rør kærnemælk og natron sammen i en skål, indtil det skummer. Tilsæt det i kagedejen. Pisk ved middel hastighed til dejen er ensartet.
Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i 15-18 min.
Bagetid: 15 - 18 Minutes
Hæld indholdet af Icing & Frosting brevet i en skål. Tilsæt kold flødeost og stuetempereret smør og pisk med en håndmixer i 4 min. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Dekorér de færdigbagte cupcakes med frostingen.
Hæld indholdet af Icing & Frosting brevet i en skål. Tilsæt kold flødeost og stuetempereret smør og pisk med en håndmixer i 4 min. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Dekorér de færdigbagte cupcakes med frostingen.
Indholdet af 1 pose Icing & Frosting rækker til sprøjtning af 10-12 cupcakes.
Hvis du ønsker en almindelig smørcreme uden flødeost bruges 125 g blødt smør til 1 pose Icing & Frosting med valgfri smag.
Dr. Oekter Icing & Frosting kan bruges i et utal af opskrifter og fås i t0 smagsvarianter.
Prøv f.eks. at bruge Berry Fantasy i denne lækre og finurlige opskrift på en abstrakt lagkage.
Hvis man mere er til en lækker smag af chokolade, så prøv vores variant Choco Dream i en nem og saftig chokoladekage eller i en no bake chokoladecheesecake.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :45 minutter12 stk.