
Marcipanstykker med appelsin
20 - 24 stk.
Nem
80 minutter
Er du også vild med marcipan og appelsin? Disse stykker smager skønt og er nemme at lave. Servér dem som konfekt eller medbring dem som værtindegave.
Ingredienser
Tilberedning
Ingredienser
Tilberedning:
I alt :
80 minutter
Forb. :
80 minutter
1
Marcipanstykker
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
¼ dlappelsinlikør
250 gmarcipan
100 gnougat
Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril to lange pølser. Tryk dem en anelse flade, og læg dem sammen som en sandwich med nougat imellem. Skær konfekten i små stykker.
2
Overtræk og pynt
200 gsmeltet mørk chokolade
Dr. Oetker Silver
Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overtræk den marcipanstykkerne. Dekorér med krymmel inden chokoladen størkner.
Opbevar marcipanstykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter
Honningkager pyntet med glasur![]()

70 MinNem
Honningkager pyntet med glasur
70 MinNem
Honningkager pyntet med glasur
Fedtebrød![]()

75 MinNem
Fedtebrød
75 MinNem
Fedtebrød
Æbleskiver![]()

90 MinNem
Æbleskiver
90 MinNem
Æbleskiver
Madagascar-småkager![]()

120 MinNem
Madagascar-småkager
120 MinNem
Madagascar-småkager
Nøddekugler med appelsin![]()

60 MinNem
Nøddekugler med appelsin
60 MinNem
Nøddekugler med appelsin
Honning-marcipan trøfler![]()

80 MinNem
Honning-marcipan trøfler
80 MinNem
Honning-marcipan trøfler
Marcipanbrød![]()

45 MinNem
Marcipanbrød
45 MinNem
Marcipanbrød
Marengs kyllinger på pind![]()

115 MinNem
Marengs kyllinger på pind
115 MinNem
Marengs kyllinger på pind
Håkonskager![]()

175 MinNem
Håkonskager
175 MinNem
Håkonskager