Flag

Marcipanstykker med appelsin

20 - 24 stk.
Nem
80 minutter
Er du også vild med marcipan og appelsin? Disse stykker smager skønt og er nemme at lave. Servér dem som konfekt eller medbring dem som værtindegave.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Marcipanstykker
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
¼ dlappelsinlikør
250 gmarcipan
100 gnougat
Overtræk og pynt
200 gsmeltet mørk chokolade
Dr. Oetker Silver

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
Picture - Dr. Oetker Silver
1

Marcipanstykker

1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
¼ dlappelsinlikør
250 gmarcipan
100 gnougat

Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril to lange pølser. Tryk dem en anelse flade, og læg dem sammen som en sandwich med nougat imellem. Skær konfekten i små stykker.

2

Overtræk og pynt

200 gsmeltet mørk chokolade
Dr. Oetker Silver

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overtræk den marcipanstykkerne. Dekorér med krymmel inden chokoladen størkner.


Opbevar marcipanstykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.