Flag

Nemme Sarah Bernhardt-kager

20 - 24 stk.
Middelsvær
140 minutter
Hjemmebag, der vækker glæde. Prøv disse nemme Sarah Bernhardt-kager!
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Fyld
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk
Evt. lidt cognac eller cointreau
Bund
20 - 24makroner
Overtræk
300 gmørk chokolade
Pynt
kandiserede violer

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1

Fyld

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk
Evt. lidt cognac eller cointreau

Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

2

Bund

20 - 24makroner

Kom den tilberedte Cake Mousse i en sprøjtepose. Stænk evt. makronerne med et par dråber cognac eller appelsinlikør. Sprøjt moussen på makronerne, og sæt dem i fryseren i ca. en time, indtil cremens overflade er iskold/frossen.

3

Overtræk

300 gmørk chokolade

Smelt overtrækschokoladen. Den skal være flydende og lun. Hold kagerne en ad gangen ind over skålen med smeltet chokolade. Tag lidt af chokoladen op på en ske, og hæld den over cremen, samtidig med at kagen drejes og derved overtrækkes helt med chokolade. Den overskydende chokolade vil samtidig løbe af.


Drys evt. med violet kagepynt eller krymmel, og opbevar kagerne i køleskabet.