Pandestegte naanbrød
10 - 12 stk.
Middelsvær
30 minutter
Naan er et madbrød, som hører til det indiske køkken.
Naanbrød er både nemme og hurtige at tilberede og kræver ingen hævetid. De indiske fladbrød steges på en pande og er lækkert tilbehør til hovedretten.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Naan brød
1 pose
500 g
hvedemel
1 tsk.
sukker
1 tsk.
salt
2 spsk.
nigellafrø
3 spsk.
olie
3 dl
koldt vand
olie til stegning
Redskaber
standmixer eller håndmixer
kagerulle
pande
I alt :
30 minutter
Forb. :
30 minutter
1
Naanbrød dej
1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.nigellafrø
3 spsk.olie
3 dlkoldt vand
Bland pizzagæren med hvedemel, sukker, salt og nigella frø. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
Strø mel på bordet og del dejen i 10-12 lige store stykker. Udrul hvert stykke med en kagerulle til til små ovale brød med en tykkelse på ca. 2-3 mm.
2
Stegning
olie til stegning
Varm olie op på en pande ved middel varme og steg brødene et af gangen i ca. 1 minut på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Naanbrødene serveres lune.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter