Flag

Pandestegte naanbrød

10 - 12 stk.
Middelsvær
30 minutter
Naan er et madbrød, som hører til det indiske køkken.
Naanbrød er både nemme og hurtige at tilberede og kræver ingen hævetid. De indiske fladbrød steges på en pande og er lækkert tilbehør til hovedretten.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
standmixer eller håndmixer
kagerulle
pande

Ingredienser

Naan brød
1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.nigellafrø
3 spsk.olie
3 dlkoldt vand
olie til stegning

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagær
1

Naanbrød dej

1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.nigellafrø
3 spsk.olie
3 dlkoldt vand

Bland pizzagæren med hvedemel, sukker, salt og nigella frø. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.

Strø mel på bordet og del dejen i 10-12 lige store stykker. Udrul hvert stykke med en kagerulle til til små ovale brød med en tykkelse på ca. 2-3 mm.

2

Stegning

olie til stegning

Varm olie op på en pande ved middel varme og steg brødene et af gangen i ca. 1 minut på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Naanbrødene serveres lune.