Små valg i hverdagen gør en stor forskel, når vi træffer dem sammen. Det er derfor, vi er på en rejse mod mere bæredygtige ingredienser. Vi fokuserer på at reducere skovrydning i vores forsyningskæder for kakao, palmeolie, soja, sukker og papir inden 2025 - hvilket giver os alle mulighed for at nyde den gode smag med god samvittighed.
At vælge råvarer, der gavner både landmændene og miljøet, er lige så vigtigt som den endelige smag. Skridt for skridt gør vi forholdene mere miljøvenlige - så du kan have det godt med de valg, du træffer.
Vi hjælper med at gøre det ansvarlige valg til det nemme valg. Vi er således startet med at certificere mere og mere af den vanilje vi indkøber til vores vaniljestænger, pasta, ekstrakt og øvrige bageingredienser med Økologi og Fairtrade mærkning. Vi er også stolte medlemmer af Sustainable Vanilla Initiative (SVI) , som hjælper med at skabe en mere ansvarlig vaniljeindustri. Lær mere om SVI her.
Det er ingen hemmelighed, at vi hos Dr. Oetker elsker chokolade, og vi køber omkring 9.200 tons kakaopulver hvert år for at hjælpe dig med at skabe dine egne chokoladelækkerier – fra brownie til chokoladelagkage. 99% af vores kakaopulver er Rainforest Alliance-certificeret - det hjælper med at beskytte biodiversiteten, styrke landbrugssamfundene og forhindre skovrydning. Få mere at vide om vores indkøb af kakao eller besøg Rainforest Alliance's website.
Vi bekymrer os alle om vores planets velbefindende, og derfor er vores palmeolie certificeret. For at blive certificeret, skal palmeolie produceres på en måde, der beskytter dyrelivet, miljøet, lokalsamfundene og arbejderne, samtidig med at afskovning bekæmpes. Hvert eneste lille skridt betyder noget, og sammen kan vi gøre en stor forskel. Lær mere om målene for Roundtable on Sustainable Palm Oil
Vi hjælper med at bekæmpe skovrydning på tværs af vores forsyningskæder. 99 % af vores kakaopulver er allerede Rainforest Alliance-certificeret, og vi sigter mod, at vores forsyningskæder for palmeolie, soja, sukker og papir skal være fri for skovrydning inden 2025.
Læs mere herVi omfavner regenerativt landbrug og samarbejder med landmænd om at genoprette jordens sundhed, biodiversitet og økosystemer, samtidig med at vi producerer næringsrige, bæredygtige fødevarer. Vi samarbejder om en mere bæredygtig fremtid.
Der er mange måder, hvorpå vi alle kan indarbejde bæredygtighed i vores dagligdag. På tværs af vores fem fokusområder - ernæring, bæredygtige ingredienser, minimering af affald, klimaindsats og inklusion - tager vi skridt der, lidt efter lidt, gør en stor forskel. Ved at samarbejde, kan vi skabe en bedre fremtid.
Vi går i retning af flere bæredygtige ingredienser, mindre salt og sukker, flere plantebaserede alternativer og mere genanvendelig emballage.
LÆR MERE