Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Adventskrans småkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Julesmåkager med smag af kanel og formet fint som adventskranse. Kanelsmåkagerne er pyntet med glasur, tranebær, pistacienødder og fin krymmel.

ca. 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Adventskrans småkager

Redskaber:

kagerulle
bølget udstikker; ø 8 cm
bølget udstikker; ø 4 cm

Småkagedej med kanel:

200 g blødt smør
100 g sukker
½ tsk. fint salt
300 g hvedemel
1 tsk. stødt kanel

Pynt:

150 g flormelis
ca. 2 spsk. citronsaft , eller vand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
25 g usaltede pistacienødder , hakkede
50 g tranebær
Dr. Oetker Christmas Party
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedej med kanel

Bland smør, sukker og salt sammen. Sigt hvedemel og kanel i blandingen og ælt dejen sammen. Tryk dejen flad og pak den ind i husholdningsfilm og kom den i køleskabet i mindst 1 time.



Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.


Drys bordet med mel. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm. Brug den store udstikker (ø 8 cm) til at udstikke cirkler og lav et hul i midten af ​​hver af småkagerne med den mindste udstikker (ø 4 cm), så hver småkage ligner en adventskrans. Rul evt. overskydende dej ud igen og udstik småkager indtil alt dejen er brugt. Kom småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. 



Bag småkagerne midt i ovnen i ca. 12 minutter, indtil de er let gyldne i kanterne. Lad dem afkøle på en rist.

2

Pynt

Bland flormelis, citronsaft og Concentrated Green Colur og rør det sammen til en glat og lysegrøn glasur. Juster evt. mængden af citronsaft, glasuren skal ikke være alt for tynd da den så vil løbe af småkagerne.
 
Overtræk småkagerne med glasur, brug evt. en lille vinkelpalet. Pynt småkagerne med hakkede pistacienødder, tranebær og Christmas Party krymmel. Brug Writing Icing Decor til at lave små sløjfer på småkagerne. Lad glasuren tørre.

Tips

Opbevar småkagerne tørt og køligt i en lufttæt dåse.

Lav ikke glasuren for tynd. En lidt tykkere glasur mindsker risikoen for at den løber af småkagerne.

Hvis du ikke har runde og bølgede udstikkere, så brug istedet to glatte runde udstikkere eller forskellige størrelse drikkeglas til at udstikke kagerne.

Næringsindhold til opskriften Adventskrans småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 850 kJ
203 kcal
1771 kJ
423 kcal
Fedt 8.77 g 18.28 g
Kulhydrat 25.71 g 53.56 g
Protein 1.97 g 4.11 g