Karameltrøffel med mandler
18 - 22 stk.
Nem
1480 minutter
En nem konfekt der smager dejligt af mælkechokolade, karamel og mandler. Prøv den til julens konfektfad.
Denne konfekt er nem at røre sammen, men skal sætte sig et døgn i køleskabet, så sørg for at lave den i god tid.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Karamel-chokolade trøffel
300 g
lys chokolade
1 dåse
Nestlé sødet kondenseret mælk (380-400 g)
85 g
mini karameltern
Redskaber
form
I alt :
1480 minutter
Forb. :
40 minutter
Hvile:
1440 minutter
1
Karamel-chokolade trøffel
300 glys chokolade
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
85 gmini karameltern
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
Hak chokoladen fint.
Kom kondenseret mælk i en gryde og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag derefter gryden af varmen.
Kom karamelekstrakt i massen og rør derefter hakket chokolade, mini karameltern og mandelsplitter i. Kom massen i en form (12 x 16 cm). Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.
Skær trøflerne i firkanter på ca. 3 x 3 cm. Opbevar trøflerne i køleskabet i en lufttæt beholder.
Tip
Mandelsplitter kan erstattes med Dr. Oetker Hasselnøddeflager.
De færdige trøfler kan også vendes i kakao for et andet udtryk.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter