Flag

Karameltrøffel med mandler

18 - 22 stk.
Nem
1480 minutter
En nem konfekt der smager dejligt af mælkechokolade, karamel og mandler. Prøv den til julens konfektfad.
Denne konfekt er nem at røre sammen, men skal sætte sig et døgn i køleskabet, så sørg for at lave den i god tid.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
form

Ingredienser

Karamel-chokolade trøffel
300 glys chokolade
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk.karamelaroma
85 gmini karameltern
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1

Karamel-chokolade trøffel

300 glys chokolade
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk.karamelaroma
85 gmini karameltern
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Hak chokoladen fint.

Kom kondenseret mælk i en gryde og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag derefter gryden af varmen.

Kom karamelaroma i massen og rør derefter hakket chokolade, mini karameltern og mandelsplitter i. Kom massen i en form (12 x 16 cm). Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.

Skær trøflerne i firkanter på ca. 3 x 3 cm. Opbevar trøflerne i køleskabet i en lufttæt beholder.


Tip

Mandelsplitter kan erstattes med Dr. Oetker Hasselnøddeflager. 

De færdige trøfler kan også vendes i kakao for et andet udtryk.