Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blåbærmuffins med nøddecrumble

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kreative og fine blåbærmuffins bagt med mandelmel, citronsaft og friske blåbær. Hele herligheden er topppet med en knasende sprød nøddecrumble.

ca. 25 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins med nøddecrumble

Redskaber:

muffinforme

Kagedej:

200 g smør
250 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
revet skal fra 1 ubehandlet citron
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
300 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk
250 g blåbær

Nøddecrumble:

75 g hvedemel
75 g smør
100 g rørsukker
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 min. efter hvert æg. Tilsæt mandelmel til dejen og sigt derefter hvedemel og bagepulver deri. Det hele blandet godt sammen. Vend til sidst forsigtigt bærrene i.


Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne 25-30 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Nøddecrumble

Hæld melet op i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen bliver som rasp. Tilsæt sukker, mandler og hasselnøddeflager og drys blandingen henover kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins med nøddecrumble

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1093 kJ
261 kcal
1562 kJ
373 kcal
Fedt 14.81 g 21.15 g
Kulhydrat 27.17 g 38.81 g
Protein 4.40 g 6.28 g