Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bogstaver af vaniljekranse

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Opskrift på søde og sprøde vaniljesmåkager formet som bogstaver. Brug dem fx som bordkort!

ca. 150 stk.

nem 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bogstaver af vaniljekranse

Redskaber:

køkkenmaskine til vaniljekranse

Kagedej:

500 g hvedemel
375 g koldt smør i tern
225 g sukker
50 g Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Kom hvedemel i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Drys sukker og økologisk vaniljesukker over blandingen og tilsæt mandler. Tilsæt Vanilla Paste og saml dejen hurtigt med ægget. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose. Tryk dejen flad og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

Lad ¼ af dejen temperere en smule på køkkenbordet inden den køres igennem en køkkenmaskine isat kageplade med hul til vaniljekranse. Skær stænger i passende længde og form til vaniljekranse eller bogstaver. Temperér dejen løbende efterhånden som du får brug for det. Læg kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

3

Bag vaniljekransene/-bogstaverne i 10-12 min. til de er gyldne. Afkøl vaniljekransene på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Bogstaver af vaniljekranse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 188 kJ
45 kcal
2077 kJ
496 kcal
Fedt 2.53 g 28.07 g
Kulhydrat 4.02 g 44.62 g
Protein 0.53 g 5.87 g