Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Bryllupscupcakes

Cupcakes fyldt med chokolade og mandelmel. Pyntet med hvid fondant, blomster og knasende krymmel. Den perfekte sommerdessert til et hyggeligt havebryllup.

about 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bryllupscupcakes

Kagedej:

125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket, hvid chokolade

Topping og pynt:

125 g flormelis
40 g blødt smør i tern
0,5 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1,5 spsk. mælk
about 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweethart

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C Varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt. Vend til sidst hakket chokolade i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, smør, vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Udstik cirkler svarende til antallet af kager. Smør kagerne med frosting og læg fondantcirklerne oven på.

Farv det overskydende fondant med Concentrated Violet Colour. Brug en udstiksform til at lave blomster eller kreér dine egne blomster eller figurer. Pynt kagerne med fondantblomster og krymmel f.eks. Princess Lillifee

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Bryllupscupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1800kJ
430kcal
1729kJ
413kcal
Fedt 20.17g 19.39g
Kulhydrat 56.76g 54.58g
Protein 4.88g 4.69g