Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bryllupscupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cupcakes fyldt med chokolade og mandelmel. Pyntet med hvid fondant, blomster og knasende krymmel. Den perfekte sommerdessert til et hyggeligt havebryllup.

ca. 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bryllupscupcakes

Kagedej:

125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket, hvid chokolade

Topping og pynt:

125 g flormelis
40 g blødt smør i tern
½ tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 ½ spsk. mælk
ca. 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C Varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt. Vend til sidst hakket chokolade i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, smør, vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Udstik cirkler svarende til antallet af kager. Smør kagerne med frosting og læg fondantcirklerne oven på.

Farv det overskydende fondant med Concentrated Violet Colour. Brug en udstiksform til at lave blomster eller kreér dine egne blomster eller figurer. Pynt kagerne med fondantblomster og krymmel f.eks. Princess Lillifee

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Bryllupscupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1796 kJ
429 kcal
1725 kJ
412 kcal
Fedt 20.17 g 19.39 g
Kulhydrat 56.78 g 54.60 g
Protein 4.88 g 4.69 g