Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bryllupscupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel. Pyntet med smørcreme og fondant. Et fint alternativ til bryllupskagen, men også fin til en sommerfest.

ca. 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bryllupscupcakes

Redskaber:

håndmixer
ca. 12 muffinforme
kagerulle
blomster-udstikker
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel:

125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket hvid chokolade

Smørcreme:

125 g flormelis
40 g blødt smør i tern
½ tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 ½ spsk. mælk

Fondantpynt:

ca. 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C Varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel

Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt sammen. Vend til sidst hakket hvid chokolade i og fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist

2

Smørcreme

Kom flormelis, smør, Vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed til smørcremen er lys og luftig. 


Smør kagerne med smørcremen, brug evt. en lille vinkelpalet. Smør kagerne op således at toppen af hver cupcake er relativ flad.

3

Fondantpynt

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Udstik cirkler der passer i størrelsen på toppen af kagerne, brug et glas eller en rund udstikker. Kom en fondantcirkel ovenpå smørcremen på hver cupcake.


Farv den overskydende fondant lilla med Concentrated Violet Colour. Brug en lille blomster udstiksform til at udstikke blomster til pynt. Alternativt kan der udstikkes små hjerter, eller form små blomster i frihånd. Pynt kagerne med fondantblomster og Sweetheart krymmel, brug evt. lidt vand eller lidt smørcreme til at få fondantblomsterne til at sidde fast på den hvide fondant.

Tips

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.


Hvis du ikke er til fondant, kan du også lave pynten af marcipan, udtrykket vil dog blive lidt anderledes.

Næringsindhold til opskriften Bryllupscupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1809 kJ
432 kcal
1738 kJ
415 kcal
Fedt 19.68 g 18.92 g
Kulhydrat 55.29 g 53.16 g
Protein 4.83 g 4.64 g