Bryllupscupcakes

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel. Pyntet med smørcreme og fondant. Et fint alternativ til bryllupskagen, men også fin til en sommerfest.

ca. 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bryllupscupcakes

Redskaber:

håndmixer
ca. 12 muffinforme
kagerulle
blomster-udstikker
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel:

125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket hvid chokolade

Smørcreme:

125 g flormelis
40 g blødt smør i tern
½ tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 ½ spsk. mælk

Fondantpynt:

ca. 250 g hvid fondant
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C Varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Cupcakes med hvid chokolade, appelsin og mandelmel

Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt sammen. Vend til sidst hakket hvid chokolade i og fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Smørcreme

Kom flormelis, smør, Vaniljearoma og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed til smørcremen er lys og luftig. 


Smør kagerne med smørcremen, brug evt. en lille vinkelpalet. Smør kagerne op således at toppen af hver cupcake er relativ flad.

3

Fondantpynt

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Udstik cirkler der passer i størrelsen på toppen af kagerne, brug et glas eller en rund udstikker. Kom en fondantcirkel ovenpå smørcremen på hver cupcake.


Farv den overskydende fondant lilla med Concentrated Violet Colour. Brug en lille blomster udstiksform til at udstikke blomster til pynt. Alternativt kan der udstikkes små hjerter, eller form små blomster i frihånd. Pynt kagerne med fondantblomster og Sweetheart krymmel, brug evt. lidt vand eller lidt smørcreme til at få fondantblomsterne til at sidde fast på den hvide fondant.

Tips

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.


Hvis du ikke er til fondant, kan du også lave pynten af marcipan, udtrykket vil dog blive lidt anderledes.

Næringsindhold til opskriften Bryllupscupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1817 kJ
434 kcal
1746 kJ
417 kcal
Fedt 19.84 g 19.07 g
Kulhydrat 55.52 g 53.38 g
Protein 4.94 g 4.75 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: