Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

(0)
4 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sådan laver du nemt hjemmelavet fondant af mini skumfiduser.

12 - 15 portioner

for let øvede 45 Minutter

Vidste du at du selv kan lave fondant? Fondant, som også kaldes sukkerovertræk, kan nemt laves selv, hvis du har skumfiduser og flormelis. Men hvis du ikke har mod på det, kan du selvfølgelig købe hvid fondant til at lave den viste enhjørning dekoration. Farv din hjemmelavede fondant i lige den farve der passer dit humør og lav alverdens dekorationer eller bliv inspireret af videoen og lave enhjørningehorn og -ører.

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

Fondant:

2 spsk. vand
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 g mini skumfiduser
300 g flormelis
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Guld Glitter Gelé

Tilberedning

Tilberedning

1

Fondant

Hæld vand, vaniljeekstrakt og mini skumfiduser i en skål velegnet til mikroovn. Rør rundt og smelt det i mikroovnen i 1-3 min. Rør i massen ca. hvert halve minut. Der må ikke være nogen klumper tilbage, når den flydende masse af skumfiduser tages ud af mikroovnen.

2

Sigt 300 g. flormelis i den flydende masse. Ælt massen i ca 5 min. til den har samlet sig. Fondanten skal være smidig og tyggegummiagtig i konsistensen.

3

Del fondanten op i 4 lige store portioner. Tilsæt én farve pr. portion og ælt grundigt farven ind i skumfidusmassen. Kom hver portion fondant i en frysepose og læg det på køl i mindst 1 time.

4

Tag fondanten ud af køleskabet. Hvis massen er for klistret tilføjes mere flormelis. Form små ører og snoede horn som vist i videoen ovenover. Stik en tandstik i bunden af hvert horn og pensel med guld glitter gel.

Tips

Ved brug af kun én enkelt farve tilføjes denne inden flormelis sigtes i den flydende skumfidusmasse.

Find opskriften på regnbue frosting lige her.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 565 kJ
135 kcal
1444 kJ
345 kcal
Fedt 0.00 g 0.00 g
Kulhydrat 32.79 g 84.08 g
Protein 0.46 g 1.17 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: