Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sådan laver du nemt hjemmelavet fondant (MMF) af mini skumfiduser. Fondant, som også kaldes sukkerovertræk, er lettere at arbejde med for børnehænder i forhold til den hårde fondant, man kan købe i butikkerne, og så kan du tilføje præcis den farve der passer dit humør.

12 - 15 portioner

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

Fondant:

2 spsk. vand
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 g mini skumfiduser
300 g flormelis
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
½ tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Guld Glitter Gelé

Tilberedning

Tilberedning

1

Fondant

Hæld vand, vaniljeekstrakt og mini skumfiduser i en skål velegnet til mikroovn. Rør rundt og smelt det i mikroovnen i 1-3 min. Rør i massen ca. hvert halve minut. Der må ikke være nogen klumper tilbage, når den flydende masse af skumfiduser tages ud af mikroovnen.

2

Sigt 300 g. flormelis i den flydende masse. Ælt massen i ca 5 min. til den har samlet sig. Fondanten skal være smidig og tyggegummiagtig i konsistensen.

3

Del fondanten op i 4 lige store portioner. Tilsæt én farve pr. portion og ælt grundigt farven ind i skumfidusmassen. Kom hver portion fondant i en frysepose og læg det på køl i mindst 1 time.

4

Tag fondanten ud af køleskabet. Hvis massen er for klistret tilføjes mere flormelis. Form små ører og snoede horn som vist i videoen ovenover. Stik en tandstik i bunden af hvert horn og pensel med guld glitter gel.

Tips

Ved brug af kun én enkelt farve tilføjes denne inden flormelis sigtes i den flydende skumfidusmasse.

Find opskriften på regnbue frosting lige her.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 565 kJ
135 kcal
1449 kJ
346 kcal
Fedt 0.06 g 0.15 g
Kulhydrat 32.91 g 84.38 g
Protein 0.45 g 1.14 g