Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Candy Cane cookies

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pebermyntestokke i cookie form. Disse småkager er super søde både på jule-kagebordet og som værtindegave med en lille sløjfe bundet omkring.

18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Candy Cane cookies

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

100 g blødt smør
100 g flødeost
220 g sukker
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smørret luftigt, tilsæt flødeost og sukker og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt derefter æg og pebermynteekstrakt og pisk grundigt. Sigt bagepulver og hvedemel i dejen og ælt dejen let sammen.

Del dejen i to lige store portioner og farv den ene portion med Concentrated Red Colour. Pak begge deje ind i husholdningsfilm og kom dem i køleskabet i ca. 30 minutter. 

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Del hver portion dej i 18 lige store stykker. Tag et stykke af den røde dej og rul den til en pølse, gør det samme for et stykke af den lyse dej.Tag de to pølser sno dem om hinanden, pres dem let sammen og rul dem til en lang pølse på ca. 20 cm. Sno pølsen sammen, så der formes en lille, rund snegl. Placér kagen på en bageplade beklædt med bagepapir. Gør det samme for de resterende dejstykker. Drys hver cookie med Silver krymmel, pres krymmelet lidt ned i dejen så det sidder fast. 


Bag småkagerne midt i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er sprøde, men ikke brune. 


Afkøl småkagerne helt på bagepladen, eller ryk bagepapiret over på køkkenbordet og lad kagerne køle af her. Opbevar de afkølede kager i en lufttæt beholder.

Tip

Du kan også forme kagerne som sukkerstokke, men hold øje med bagetiden, da de måske skal have lidt kortere i ovnen.

Næringsindhold til opskriften Candy Cane cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 850 kJ
203 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 7.20 g 13.84 g
Kulhydrat 28.00 g 53.84 g
Protein 3.07 g 5.91 g