Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Candy Cane cookies

Pebermyntestokke i cookie form. Disse småkager er super søde både på jule-kagebordet og som værtindegave med en lille sløjfe bundet omkring.

18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Candy Cane cookies

Redskaber:

håndmixer

Dejen:

100 g blødt smør
100 g flødeost
220 g sukker
1 æg
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smørret luftigt, tilsæt flødeost og sukker og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt derefter æg og pebermynteekstrakt og pisk grundigt. Sigt bagepulver og hvedemel i dejen og ælt dejen let sammen.

Del dejen i to lige store portioner og farv den ene portion med Concentrated Red Colour. Pak begge deje ind i husholdningsfilm og kom dem i køleskabet i ca. 30 minutter. 

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Del hver portion dej i 18 lige store stykker. Tag et stykke af den røde dej og rul den til en pølse, gør det samme for et stykke af den lyse dej.Tag de to pølser sno dem om hinanden, pres dem let sammen og rul dem til en lang pølse på ca. 20 cm. Sno pølsen sammen, så der formes en lille, rund snegl. Placér kagen på en bageplade beklædt med bagepapir. Gør det samme for de resterende dejstykker. Drys hver cookie med Silver krymmel, pres krymmelet lidt ned i dejen så det sidder fast. 


Bag småkagerne midt i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er sprøde, men ikke brune. 


Afkøl småkagerne helt på bagepladen, eller ryk bagepapiret over på køkkenbordet og lad kagerne køle af her. Opbevar de afkølede kager i en lufttæt beholder.

Tip

Du kan også forme kagerne som sukkerstokke, men hold øje med bagetiden, da de måske skal have lidt kortere i ovnen.

Næringsindhold til opskriften Candy Cane cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 850kJ
203kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 7.40g 14.24g
Kulhydrat 30.77g 59.18g
Protein 2.99g 5.75g