Cookies med kokos og korender
10 - 12 stk.
Nem
Lækker opskrift på dejlige småkager, der især er gode til den søde juletid.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
150 g
kokosmel
1 pose
200 g
sukker
2
æggehvider str. M/L
1
æg str. M/L
125 g
smør
1 knsp.
salt
1 tsk.
85 g
hvedemel
Forb. :
80 minutter
Bagning:
16 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
2
Dejen
85 ghvedemel
150 gkokosmel
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
200 gsukker
2æggehvider str. M/L
1æg str. M/L
125 gsmør
1 knsp.salt
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Bland kokosmel, korender, sukker, æggehvider, æg, smør og salt i en tykbundet gryde. Tilsæt Vanilla Paste. Varm blandingen op ved middel varme under konstant omrøring, til smørret er smeltet.
Tag gryden af varmen. Tilsæt sigtet mel og rør dejen godt sammen. Sæt klatter af dejen med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir. Der skal bruges 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel eller et fugtigt viskestykke.
Bag kagerne i 16-18 min. til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid
16 minutter
Tip
Disse cookies er ret store og kan også laves mindre, husk blot at bagetiden da skal forkortes.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter