Chokolade-cookies
16 - 18 stk.
Nem
60 minutter
Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker. Nemme at bage inden fødselsdagsfesten eller som tilbehør til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
125 g
smør
175 g
rørsukker
1
æg str. M/L
150 g
hvedemel
½ tsk.
100 g
mørk chokolade
I alt :
60 minutter
Forb. :
40 minutter
Bagning:
12 minutter
1
Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.
2
Dejen
125 gsmør
175 grørsukker
1æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
150 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
100 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Rør smør og sukker blødt, tilsæt ægget. Rør sigtet, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver, og rør det godt sammen. Smelt chokoladen og rør den i dejen. Vend herefter mandlerne heri.
Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på en bageplade, da de flyder lidt ud.
Bag kagerne midt i ovnen i 12-15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Opbevar kagerne i en kagedåse.
Bagetid
12 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter