Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolademoussekage Tricolore

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn moussekage med to slags chokolademousse og en lækker bund af hasselnødder. En dessertkage perfekt til chokoladeelskeren.

12 - 16 portioner

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademoussekage Tricolore

Redskaber:

foodprocessor
springform; ø 22 cm
håndmixer

Nøddebund:

4 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (200 g)
190 g sukker
4 æg str. M/L

Mørk chokolademousse:

150 g mørk chokolade (70 %)
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Lys chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Nøddebund

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.


Spred hasselnøddeflagerne ud på en bageplade med bagepapir og rist dem midt i ovnen i 4-6 minutter til de er let gyldne. Lad dem køle helt af.


Blend hasselnøddeflager og sukker til konsistensen er som groft mel. Tilsæt æggene et ad gangen og blend til massen er ensartet. Hæld dejen i en springform (ø 22 cm).



Bag bunden midt i ovnen i 18-20 minutter. Afkøl bunden helt i formen på en bagerist.

2

Mørk chokolademousse

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad. Afkøl chokoladen til stuetemperatur.


Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Pisk den afkølede chokolade i moussen. 


Fordel moussen i et jævnt lag oven på hasselnøddebunden og stil den i køleskabet mindst 1 time.

3

Lys chokolademousse

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Fordel forsigtigt den lyse chokolademousse i et jævnt lag oven på den mørke, og sæt kagen på køl i mindst 1 time.


Pynt kagen lige før servering. Pynt efter fri fantasi, evt. med chokoladeflager, revet chokolade eller chokolade krymmel.

Tip

Skær kagen ud i stykker med en kniv dyppet i varmt vand, så får du fine blanke flader. Gør kniven rent imellem hvert stykke der skæres.

Næringsindhold til opskriften Chokolademoussekage Tricolore

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1403 kJ
335 kcal
1264 kJ
302 kcal
Fedt 17.94 g 16.16 g
Kulhydrat 34.74 g 31.30 g
Protein 8.25 g 7.43 g