Flag

Chokoladeroulade med vaniljemousse

10 - 12 portioner
Middelsvær
120 minutter
Nem og simpel chokoladeroulade, fyldt med lækker vaniljekagemousse. Cake Mousse Vanilla Taste skal blot piskes med mælk og er klar på få minutter.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Chokolade rouladedej
150 gblødt smør
150 gsukker
3æg str. M/L
2 spsk.kakao
150 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ dlmælk
sukker til drys
Vaniljemousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
flormelis til pynt

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste

Tænd ovnen på 225° C traditionel varme.

1

Chokolade rouladedej

150 gblødt smør
150 gsukker
3æg str. M/L
2 spsk.kakao
150 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ dlmælk
sukker til drys

Rør smør og sukker blødt med en håndmixer. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland kakao, hvedemel, og bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt mælk og vend det hele sammen med en dejskraber. Fordel dejen på en bageplade (ca. 30 x 40 cm) beklædt med bagepapir.


Bag kagen i 8-10 minutter, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård. Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle uden at den knækker.

Bagetid: 8 - 10 Minutes

2

Vaniljemousse

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk

Bland indholdet af et brev kagemousse med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

3

Samling og pynt

flormelis til pynt

Fordel moussen ud på rouladebunden. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den i køleskabet med samlingen nedad i mindst 1 time. 


Drys med flormelis og server rouladen i skiver.