Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cupcakes med citronfrosting

Lækre cupcakes med smag af citron i både dejen og den cremede frosting. En rigtig lækker kage, der kombinerer det søde og det syrlige.

about 12 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose
stjernetyl

Kagedej:

115 g blødt smør
115 g sukker
2 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
115 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Citronfrosting:

110 g blødt smør
175 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Pynt:

Dr. Oetker Party Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør derefter citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen. Fordel blandingen i muffinformene, der skal ca. bruges én stor spsk. fuld i hver form.

Bag kagerne i 15-20 min. til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.

2

Citronfrosting

Rør smør og flormelis sammen. Tilsæt herefter citronekstrakt og gul konditorfarve, til glasuren har den ønskede smag og farve.

3

Pynt

Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose. Brug en tylle til at lave store rosetter. Lav en rose udefra og ind mod midten, og slut af med at lave en lille spids. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1235kJ
295kcal
1901kJ
454kcal
Fedt 17.83g 27.44g
Kulhydrat 31.45g 48.39g
Protein 2.38g 3.66g