Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cupcakes med citronfrosting

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre cupcakes med smag af citron i både dejen og den cremede frosting. En rigtig lækker kage, der kombinerer det søde og det syrlige.

ca. 12 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose
stjernetyl

Kagedej:

115 g blødt smør
115 g sukker
2 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
115 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Citronfrosting:

110 g blødt smør
175 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Pynt:

Dr. Oetker Party Mix

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør derefter citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen. Fordel blandingen i muffinformene, der skal ca. bruges én stor spsk. fuld i hver form.

Bag kagerne i 15-20 min. til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.

2

Citronfrosting

Rør smør og flormelis sammen. Tilsæt herefter citronekstrakt og gul konditorfarve, til glasuren har den ønskede smag og farve.

3

Pynt

Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose. Brug en tylle til at lave store rosetter. Lav en rose udefra og ind mod midten, og slut af med at lave en lille spids. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1231 kJ
294 kcal
1892 kJ
452 kcal
Fedt 17.83 g 27.44 g
Kulhydrat 31.48 g 48.42 g
Protein 2.38 g 3.66 g