Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cupcakes med hvid chokolade og citron

(0)
4 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og citron

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

2 æg str. M/L
150 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
70 g hvid chokolade

Glasur:

125 g flormelis
Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
2 - 4 spsk. vand
½ tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Pynt:

150 g marcipan
Evt. lidt flormelis

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk æggene sammen og sæt dem til side.

Pisk smør og sukker sammen i en skål, til det er let og luftigt. Tilsæt vaniljeekstrakt, 1 spsk. af melet og halvdelen af de sammenpiskede æg, og rør det hele sammen. Tilsæt endnu 1 spsk. mel og resten af æggeblandingen. Sigt resten af melet og bagepulveret i blandingen, og vend det hele sammen. Rør den hvide chokolade i dejen. Fyld muffinformene 2/3 op med dej.

Bag kagerne i 18-20 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

2

Glasur

Bland flormelis med citronekstrakt. Tilsæt vand og gul konditorfarve lidt ad gangen for at opnå den ønskede smag, konsistens og farve.

Smør nok glasur på hver afkølet kage, så det dækker toppen.

3

Pynt

Lav blomster af marcipan til at pynte kagerne med. Disse kan laves i hånden. Rul 5 marcipankugler på størrelse med en ært. Tryk den første kugle flad, og rul den derefter fra den ene side til den anden for at lave en kegle. Dette er midten af blomsten. Tryk den næste kugle flad, fold den rundt om midterkeglen, og form den til et blomsterblad. Gentag dette på den anden side, og gør det skiftevis med resten af marcipankuglerne. Hvis marcipanen klæber, kan du komme lidt flormelis på den. hvis blomsten er for tyk kan bunden skæres af. Dette gentages med alt marcipanen eller til der er blomster nok til at dekorere alle kagerne. 

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og citron

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1394 kJ
333 kcal
1700 kJ
406 kcal
Fedt 15.54 g 18.95 g
Kulhydrat 44.47 g 54.23 g
Protein 3.69 g 4.50 g