Emils Halloween muffins med græskar

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre græskarmuffins perfekt til Halloween og bagning med børnene. Pynt enten som små spøgelser eller hjerner

ca. 12 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Emils Halloween muffins med græskar

Redskaber:

håndmixer
ca. 12 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose

Græskarmuffins:

2 æg str. M/L
75 g brun farin
75 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
1 dl solsikkeolie
150 g hokkaido græskar
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt

Cream cheese frosting:

300 g flormelis
75 g blødt smør
150 g flødeost
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
revet skal fra ½ økologisk citron
1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes
1 tsk. hindbærmarmelade

Tilberedning

Tilberedning

Denne opskrift er udviklet af Emil Obel i samarbejde med Bag for Børnetelefonen 2021, hvor Dr. Oetker er officiel samarbejdspartner. Tilmeld dig og læs mere om Bag for Børnetelefonen her.

1

Græskarmuffins

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.


Pisk æg, brun farin, sukker og vaniljesukker sammen i en skål med en håndmixer i ca. 2 minutter til blandingen er en tyk æggesnaps. 

Tilsæt olien i en tynd stråle i æggesnapsen mens der piskes ved middel hastighed, så olien emulgeres med æggesnapsen, og den bevarer sin luft.

Fjern kerner og skræl fra græskaret. Riv græskaret på den grove side af et rivejern.

Tilsæt sigtet mel, bagepulver, kanel, ingefær, kardemomme og salt til æggesnapsen. Rør det godt sammen og vend derefter dejen sammen med 150 g revet græskar. 

Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 dele op. Bag kagerne i 15-20 minutter til de er gyldenbrune. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: 15 - 20 minutter

2

Cream cheese frosting

Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og revet citronskal sammen med en håndmixer. Pisk i nogle minutter ved høj hastighed indtil der opnås en luftig frosting.

Spøgelsesmuffins:
Hvis kagerne skal pyntes som spøgelser så, kom frostingen i en sprøjtepose. Klip et stort hul i enden af posen og sprøjt høje toppe på muffinsene til spøgelser. Pynt med Sugar Eyes.

Hjernemuffins:
Hvis kagerne skal pyntes som hjerner så pisk hindbærmarmelade i frostingen. Kom frostingen i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden af posen. Sprøjt først en halvkugle af frostingen midt på hver muffin. Sprøjt på hver side af halvkuglen et zigzag-mønster med frostingen så det ligner hjerner.

Tip

Hvis du ønsker både spøgelser og hjerner, så del frostingen i to lige store portioner og pynt halvdelen af kagerne som spøgelser og den anden halvdel som hjerner.

Næringsindhold til opskriften Emils Halloween muffins med græskar

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1541 kJ
368 kcal
1557 kJ
372 kcal
Fedt 18.25 g 18.44 g
Kulhydrat 45.69 g 46.15 g
Protein 3.67 g 3.71 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: