Flag

Halloween cupcakes | Liv Martine

12 - 15 stk.
Middelsvær
145 minutter
Liv Martines opskrift på Halloween-cupcakes med græskar og hvid chokolade vil med sikkerhed forsøde din Halloween.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Hvid chokoladecreme med citron
½ lpiskefløde
150 ghvid chokolade
3 bladeDr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner
Græskar-cupcakes
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 ggræskar (helst Hokkaido græskar)
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
3æg str. M/L
150 gbrun farin
1 ½ dlolie smagsneutral
½ tsk.salt
Pynt
1 pakkeDr. Oetker Hvid fondant (250 g)
majsstivelse
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Husblas
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hvid fondant (250 g)
Picture - Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1

Hvid chokoladecreme med citron

½ lpiskefløde
150 ghvid chokolade
3 bladeDr. Oetker Husblas
revet skal fra 3 ubehandlede citroner

Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.

Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.

2

Græskar-cupcakes

1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
200 ggræskar (helst Hokkaido græskar)
150 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
3æg str. M/L
150 gbrun farin
1 ½ dlolie smagsneutral
½ tsk.salt

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.

Bagetid: 15 - 20 Minutes

3

Pynt: Græskarhoveder

Dr. Oetker Hvid fondant (250 g)
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Indfarv 1/3 del af Hvid fondant orange med Concentrated Orange Colour, eller bland din egen orange farve med Concentrated Red Colour og Concentrated Yellow Colour. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med Concentrated Black Colour. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g hvid fondant grønt med Concentrated Green Colour. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.

4

Pynt: Spøgelseskroppe

majsstivelse
1 pakkeDr. Oetker Hvid fondant (samme som fra forrige step)

Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.

5

Pynt kagerne

Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.