Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.
Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Indfarv 1/3 del af Hvid fondant orange med Concentrated Orange Colour, eller bland din egen orange farve med Concentrated Red Colour og Concentrated Yellow Colour. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med Concentrated Black Colour. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g hvid fondant grønt med Concentrated Green Colour. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.
Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.
Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.
Relaterede opskrifter