Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Familien Kaysens Yndlingskage

(0)
4 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker flødebollelagkage med en frisk smag fra hjemmelavet hindbærpuré og friske jordbær.

12 - 16 portioner

nem 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Familien Kaysens Yndlingskage

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Hindbærpuré:

300 g frosne hindbær

Kagemousse:

2 poser Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk

Kagefyld og bunde:

5 dl piskefløde
12 flødeboller
5 lagkagebunde
300 g friske jordbær i skiver (gem lidt til pynt)

Pynt:

4 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (200 g)

Tilberedning

Tilberedning

Ved overrækkelsen af første præmien til årets Miss Cupcake konkurrence, serverede vinderen Anette Kaysen denne overdådige lagkage. Den smagte fantastisk, og Anette fortalte den er hele familiens yndlingskage. Den bliver altid serveret ved familiens fødselsdage. Lagkagen er nem at lave, og heldigvis vil familien Kaysen gerne dele opskriften med os.

1

Hindbærpuré

Kog de frosne hindbær, purér dem igennem en si og lad puréen køle helt af i køleskabet.

2

Kagemousse

Kom indholdet fra to breve Cake Mousse Vanilla Taste i en skål og tilsæt mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er let og luftig.

3

Kagefyld og samling

Smør fire af lagkagebundene med et tyndt lag hindbærpuré, gem den resterende puré. Bunden uden puré skal bruges til toppen af kagen


Pisk fløden til flødeskum. Vend resten af hindbærpuréen i flødeskummet.


Skær bundene af flødebollerne. Bundene skal ikke bruges og kan smides væk.



Læg en lagkagebund med hindbærpuré på et serveringsfad. Fordel 1/4 del af kagemoussen på bunden. Læg en bund ovenpå og fordel halvdelen af hindbærflødeskummet over. Kom en bund på og mas flødebollerne udover bunden. Top med den fjerde bund og fordel resten af hindbærflødeskummet på bunden, læg derefter et lag af jordbær-skiver ovenpå. Slut af med den sidste bund, den uden hindbærpuré.

4

Opsmøring og pynt

Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne, lad dem køle af.


Smør kagen op med den resterende kagemousse. Brug en lille vinkelpalet til at fordele moussen jævnt på kagens sider og top. 


Drys de ristede mandle ud over kagen. Pynt kanten af kagen med jordbærskiver og kom et helt jordbær på toppen af kagen.

Tip

Find alle vores bedste tips og opskrifter på lagkager på vores temaside.

Næringsindhold til opskriften Familien Kaysens Yndlingskage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1683 kJ
402 kcal
1202 kJ
287 kcal
Fedt 25.99 g 18.57 g
Kulhydrat 33.67 g 24.05 g
Protein 6.95 g 4.96 g