Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Afvej æggehviderne i en helt ren skål. Afvej derefter den dobbelte vægt af æggehviderne i rørsukker. Hæld rørsukkeret i en skål og bland kakaoen i sukkeret.
Bagetid
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkerblandingen en ske ad gangen, imens der piskes. Bliv ved med at piske marengsen indtil alle sukkerkrystaller er opløst. Det tager mindst 10 minutter. Gnid evt. lidt marengs mellem fingerspidserne for at mærke om alt sukkeret er opløst.
Fordel marengsen i 24 lige store runde cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 20 minutter.
Sluk ovnen og lad marengsene afkøle i ovnen med lukket ovnlåge.
Kom 12 af de afkølede marengsbunde på en tallerken eller et serveringsfad.
Bland indholdet af et brev Cake Mousse med espresso og letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
Kom moussen i en sprøjtepose, evt. med en stjernetyl. Sprøjt moussen som små toppe på de 12 marengsbunde. Læg de resterende 12 marengsbunden ovenpå Cake Mousse.
Marengsbundene kan tilberedes flere dage i forvejen og opbevares i en lukket beholder.
Opskriften kan også bruges til at lave en stor kage i 2-3 lag.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours