Flag

Black Magic Chokoladekage med mousse og bær

8 - 10 portioner
Nem
170 minutter
En ægte chokoladedrøm også kendt som Black Magic. En kage fyldt med blød chokolademousse og toppet med friske bær, Toffifee og andet lækker chokolade.
Black Magic kagen hitter overalt lige nu - og med god grund: en drøm af en chokoladekage med både chokolademousse og toffifee.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
springform; ø 22 cm
håndmixer

Ingredienser

Chokoladedej
150 ghvedemel
50 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 knsp.salt
1æg str. M/L
1 ¼ dlkaffe færdigbrygget
1 ¼ dlmælk
½ dlsmagsneutral olie gerne rapsolie
Chokolademousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk
Pynt
400 - 500 gjordbær eller andre friske bær
100 - 150chokolade fx Toffifee og Maltesers

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

1

Chokoladedej

150 ghvedemel
50 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 knsp.salt
1æg str. M/L
1 ¼ dlkaffe færdigbrygget
1 ¼ dlmælk
½ dlsmagsneutral olie

Sigt hvedemel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og salt og rør det hele sammen. Tilsæt æg, kaffe, mælk og olie og rør kort, indtil dejen er samlet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden. 


Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Afkøl kagen fuldstændig. Befri den derefter fra formen og del kagen i to bunde med en brødkniv.

2

Chokolademousse

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk

Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate i en skål og tilsæt mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. 


Placer den nederste kagebund på et serveringsfad. Fordel halvdelen af moussen på bunden og læg næste bund på. Fordel resten af moussen på toppen af kagen.

3

Pynt

400 - 500 gjordbær eller andre friske bær
100 - 150 gchokolade f.eks. Toffifee og Maltesers.

Skyl bærerne og skær evt. store bær i mindre stykker. Pynt kagen med bær og forskellig slags chokolade, her er brugt Toffifee og Maltesers.


Tip

Er du nysgerrig på hvor Black Magic kagen stammer fra? Læs historien og få flere tips til chokoladekager.