Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Festlige jordbær dyppet i chokolade og krymmel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Jordbær dyppet i chokolade og krymmel er en sand klassiker, der er nem og lækker. Servér til både studenterfest, fødselsdag eller andre festlige stunder.

ca. 500 g

nem 25 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Festlige jordbær dyppet i chokolade og krymmel

Chokoladeovertræk:

Dr. Oetker Birthday Mix
400 - 500 g jordbær
100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

1

Forberedelse

Find to små skåle frem. Hæld den hvide krymmel i den ene skål og den multifarvede krymmel i den anden skål.


Skyl jordbær og tør dem grundigt. 

2

Chokoladeovertræk

Hak både den hvide og mørke chokolade fint. 


Smelt chokoladen i hver sin skål over et vandbad eller i mikroovnen. I mikroovnen opvarmes chokoladen i 5-10 sekunder ad gangen indtil den er næsten helt smeltet, rør rundt indtil resten smelter af varmen fra skålen. Hvis det ikke smelter kommes skålen kort i mikroovnen igen.

Dyp halvdelen af de skyllede jordbær i den hvide chokolade og bagefter i den multifarvede krymmel. 

Dyp resten af jordbærrene i den mørke chokolade og bagefter i den hvide krymmel. Lad de overtrukne jordbær tørre på et fad eller et stykke bagepapir til chokoladen har sat sig.

Tips

Brug lige den krymmel du bedst kan lide og som du synes ser flottest ud.


Hvis du vil være helt sikker på at din chokolade bliver korrekt tempereret, kan du her læse alle vores tips og tricks om chokoladetemperering.

Næringsindhold til opskriften Festlige jordbær dyppet i chokolade og krymmel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 8 kJ
2 kcal
812 kJ
194 kcal
Fedt 0.10 g 9.93 g
Kulhydrat 0.23 g 23.43 g
Protein 0.02 g 2.14 g